sta mislite o ovom tv PHILIPS LCD televizor 42PFL3606H
STRANA 1 OD 1
ekinovi
sta mislite o ovom tv PHILIPS LCD televizor 42PFL3606H
03.09.2011. 08:13
T38200
status: user broj poruka: 5
Jutros sam ga video na sajtu centra bele tehnike i dopala mi se cena 52 hiljade PHILIPS LCD televizor 42PFL3606H
,vec sam jednom pitao za misljenje,ali opet pitam ,vredi li kupovati ovaj LCD,samo bih ga koristio za gledanje tv a,kakav je za servisiranje ako ne daj boze crkne itd.Nisam neki koji trazi sve moguce extrate da ima.A bitno mi je i da placam vise jer pola tih mogucnosti necu mozda nikad koristiti.Narucio bih ga preko interneta preko CBT a,jel ima neko iskustvo sa njima,ja sam 300 km od Beograda.
ti filipsi su bas u poslednje vreme na nekim akcijama i dosta su jeftiniji od drugih televizora istih velicina, neko je ovde bio napisao da filips prestaje da radi sa televizorima pa da rasprodaju to sto imaju.
Oprati paznju i raspitaj se da li taj TV ima digitalni tjuner ili ti DVB, posto obicno stavljaju H na kraju za one koji nemaju .)
AMD Phenom II X4 955 BE Gigabyte GA-880GA UD3H EXCELERAM 4GB 1600MHz DDR3 Rippler cl7 Gainward ATI HD 3870 512mb WD Caviar 640GB blue Cooler Master Hyper 212 Plus
evo njegove specifikacije sa sajta 42/107 Format 16:9 Rezolucija 1920x1080 Kontrast 100.000:1 Osvetljenost 400 cd/m2 Karakteristike Tip ekrana:LCD Full HD Vreme odziva: 5 ms Ugao gledanja: 178o (H)/178o (V) Zvuk: Izlazna snaga (RMS): 2 x 10 W Sound Enhancement: Auto Volume Leveller, Clear Sound, Incredible Surround, Treble and Bass Control Funkcije: Teletext: 1000 strana Smart text Multimedija: USB Reprodukcija formata: MP3, JPEG, H264/MPEG-4 AVC, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4 Tuner/Reception/Transmission: TV system: DVB-C MPEG2, DVB-C MPEG4, DVB-T MPEG2, DVB-T MPEG4 Video Playback: NTSC, SECAM, PAL Priključci: HDMI x2 Komponentni (YPbPr) x1 Scart (RGB/CVBS) x1 AV konekcija x1 USB x1 Ostale konekcije: Antena IEC75, Common Interface Plus (CI+), Digitalni audio izlaz (koaksijalni), PC ulaz VGA + Audio L/R ulaz, Izlaz za slušalice Napajanje: 220-240V, 50Hz Dimenzije sa postoljem (ŠxVxD): 101.8 x 68.3 x 23.64 cm / 14.2 kg Sad dal je ovo dobro ne znam,sta vi mislite
`Oprati paznju i raspitaj se da li taj TV ima digitalni tjuner ili ti DVB, posto obicno stavljaju H na kraju za one koji nemaju .)`
Vecu budalastinu odavno nisam procitao.
Za postavljaca topic-a.
Ako imas pare i ako ti se tv svidja, kupuj, ja sam svoj Philips kupio pre godinu i po dana i malo je reci da je odlican, doduse ja sam uzeo 42pfl7404 i tv je mrak.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.