imam pitanje za sve, danas sam uzeo LG tv 42 incha u pitanju je ovaj tv http://www.itsvet.com/proizvod/lg-42ld465-lcd-dvb-tv/comp_comp_monitor/9/2331 probao sam odma cim sam ga upalio da pustim film direktno sa harda i odlicno radi nego me interesuje kako da ubacim prevod posto sam cuo da moze i prevod da se ubaci... :)
Ja bih za te pare preporucio onaj sa 5 godina garancije. Ranije su to bili LG LED modeli, pa je akcija prestala, pa je Sony davao toliku garanciju (ne znam da li jos traje),...
I onda si miran 5 godina, a posle toga ces kupiti vec neki najnoviji cyber-kurajber ultra-mega-giga model.
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.