Nemas pravih 200 Hz. To je samo jos jedan marketinski trik. On ti sluzi da pravi medju frejmove od pravih frejmova, da bi ti slika bila tecnija. Ali kada gledas filmove sa ukljucenim TruMotion-om, izgledaju kao da su snimani amaterskom kamerom. Dokaz da TV nije 3D, ti je nedostatak shutter naocara. Jedini 3D sadrzaj koji mozes je anaglyph (crvena/plava i ostale kombinacije boja, ali uglavnom crvena/plava).
Savet. Stisni dugme Input na daljinskom da bi dobio meni za prikljucke. Pogledaj na kom prikljucku ti je vezan PC. (HDMI 1....HDMI 2......). Dok je u tom meniju, stisni plavo dugmence koje inace sluzi za teletekst. Dobices meni za menjanje imena prikljuchcima. Ako ti je PC nakacen na HDMI 1, pomeri na njega i pomeraj levo ili desno, dok ne dobijes PC. Izadji iz tog menija i imaces pravu sliku koju prikazuje graficka. Tj. boje, tj. koliko panel moze da prikaze. Jedino sto treba da uradis je da namestis sebi backlight/contrast/brightness po zelji i to je to. Videces u tom delu gde namestas brightness...itd. da je iskljucen color, sharpness......itd. Jer sad sve ideo od graficke.
Mislim da ti TV nije sa 3d ready oznakom sto se cak sta vise vidi kod vrste hdmi prikljucka lepo stoji u zagradi verzija 1.3, grafika nije 3d ready i da jeste morala bi da poseduje hdmi interfejs verzija 1.4a , serija radeon grafika 5000 i 6000 je sposobna za 3d prikaz naravno odgovarajuci monitor/tv i dodatni softwer koji se placa.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.