Gledam caletu da pazarim, deluje mi sasvim pristojno osim sto sam procitao da nema kotrola za jacinu zvuka (sto ce biti nezgodno jer ce biti prikacen na pojacalo) ali za razliku od asusa slicne cene ima titricu za gledanje youtube-a (bitan faktor caletu).
Zanima me imali ga ko od vas (da prostite) i jel valja? Nesto drugo bolji izbor? Mogu li da ga bocnem u ruter i da ima net i vidi particiju na kompu (win7) koji je takodje bocnut u ruter?
Pogledaj Patriot Box Office,koliko sam citao,nahvalili su ga prilicno.I cena je manja,trebalo bi da se nadje kod nas za 70-75 jevreja.Sto je najbolje,mozes da promenis originalni program za softversku kontrolu plejera u neki koji tebi odgovara.
Evo pogledah testove, jako zanimljivo, ali iskreno ne ostavlja mi utisak dugovecnosti, da ga uzimam za sebe uzao bih ga i igrao do iznemoglosti sa titricama, hdd, wifi... ali caletu moram da uzem neku domacinsku spravu :D
Ni office box kao i asus ne podrzavaju youtube out of the box, bez media servara na kompu i to me najvise odbija, kao zalbe na bucnost i kvarljivost kulera, a i nije nesto jeftin kod nas, preko 9000.
Mislim da ce matorom najbolje da legne WD...jos kad bi se javio neki vlasnik da overi...
sto se tice asusa, mreza je odlicno podrzana, mogu da se menjaju frmwri, ja sam stavio od novijeg hd2 playera, i na njemu youtube JESTE podrzan. S tim ima drugi problem - youtube je poceo da onemogucava noviji video da radi na media playerima, i oni na vecini plejera nece da rade. Drugi striming sajtovi pustaju video bez problema. Mislim da je zbog toga ostavljena bazicna podrska za flv. I da - box office ima u sebi ventilator, al on sluzi da hladi hdd koji stavis unutra. Ostali, koji nemaju mesta za interni hdd, hlade se sami :) ugreju se ~40tak c, al posle vise sati filmova, ta temp ne raste. Media server ti za ovakve stvari ne treba, kao sto je trebao npr xboxu 360 - samo podeli neki dir sa miltimedijom, i to je to.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.