Za noname TV sam uspeo kod njih da nadjem daljinski. Vec nekoliko puta je stari bio popravljan, i sve gore i gore je radio. Zvanicni uvoznik nije imao delove niti ih je imao kao rezervni deo.
Na kraju na njihovom sajtu nadjem po slici isti daljinski i narucim. Samo su me pitali koji je TV u pitanju i preprogramirali `kineski crni` - radi kao sat.
Pozdrav.
- Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
koji sam ja odneo u selo.TV ima 25 godina, mislim, i univerzalni šljaka na njemu.Ne svaki, ali dva-tri bar sam našao.Bitno je da ima automatsko traženje ako nemaš kod za njega.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.