Hteo bih da kupim klimu Samsung AQ 12TSBN , deluje dosta povoljno, a ima sad neka akcija o besplatnoj ugradnji sto me je moram priznati najvise privuklo.
A sa druge strane sam cuo negativne komentare za Samsung klime, kao da su dosta slabe...
Da li je neko od vas imao iskustva sa istim? Mozda bas istim modelom? I sta me vi savetujete, da li da kupim ovaj model za 260e (sa ugradnjom) ili je mozda bolje izdvojiti neku paru vise za nesto kvalitetnije?
mislim da samsung proizvodi za vecinu drugih firmi delove koji su unutra(ima i jos neki vekiki proizvodjac ali za samsung znam), a na masci se potpisuju te `male` naravnu o odnosu na samsung firme :) uzmi bez prevelikog razmisljanja klimu tog proizvodjaca. imao sam samsung u starom stanu i radio je kao i sve ostale klime
Već je bila jedna tema u kojoj su spominjali klime i ja sam tu ispričao kakva iskustva imam za samsung klimu. Klima je dobra, lepo radi ali možda će crći u par godina jer se izrađuje od ne tako dobrih delova.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.