pa bas taj model me je zainteresovao koliko vidi IGO ide redovno na ovu navigaciju a pitam cisto da cujem vasa iskustva sa ovim proizvodjacom posto bas i nisam odusevljen Bluberijem bilo je nekih bugova pa bi ga preskocio
Radi posao sasvim korektno. U principu, gledaj samo navigacije koje imaju iGO software, jer se on oslanja na Contrastove mape za Srbiju, koje su najbolje.
Izrada prilično neugledna, pored toga prva koju je pajtaš kupio nije htela da se puni a drugoj je zvuk prokrčao na pola puta do Grčke pa je na kraju tražio pare nazad.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
vmarc ti lepo rece. po mom misljenju manje vise je sve to isto, jer je pitanje sodtwera glavno pitanje. sa njim sam dobio igo amigo,al stavio sam normalan i nemam problema. ja ga kao uzeo zbog opcija a to je da pusta divx i ima blutut,ali nisam u zivotu pustio nesto (doduse imam dvd u kolimam a ito ne koristim),a za blutut imam primedbe,slabo radi cinmi se,mada i to ne koristim jel vozim kabriolet pa ima buke uvek. ono sto mi je bio problem jeste da sam mnogo meseci cekao na drugi ekran jer sam moj razbio, kad mi je pao uređaj na pod. doduse, tad je to kao bila velika dijagonala a, danas verovatno 5.1 to nije ,ali brate mili,nemoj da ga razbijas :) solidna stvar, ne znam uopste kako sam vozio pre bez iste,vidis vreme dolaska, imas ogranicenje brzine dam ti kaze kad si preterao,da ti signalizira gde su kamere, i trip computer
IGO svakako a moze na bilo koji uredjaj cija je platforma Windows CE a vecina jeste nekad uz pomoc trikova ali moze i nije bas da je nebitno koja navigacija bogami bilo je dobrih nebuloza sa jednim uredjajem koji je tek posle 5 min (na otvorenom) skontao gde se nalaz i nicim nisam uspeo da ga zakrpim pa ti vidi
a s druge strane ubacivao sam IGO u jednog Beckera koji je imao tako osetljive senzore da je redovno funkcionisao i u sobi iznad koje ima dve betonske ploce to nije dokazao ni jedan uredjaj koji mi je bio u rukama
razmisljam da nije 5 incha previse za kola mislim nisam koristio tu dijagonalu pa da priupitam
Neces pogresiti sa prestigiom.Ja imam 4120BT isti kao 5120BT samo je ekran 4.3 inca.Fabricki softver tj Igo amigo sa detaljnim kartama jugoistocne evrope je los kao sto rece pedjag.Sa igo primo i kontrastovim najnovijim mapama koje cak i za sela imaju nazive ulica radi super.Blutut isto radi extra kod mene sa nokiom 6220c.Mislim da moze i garmin bez problema da radi mada je on za srbiju losiji izbor od Igo.Inace prodajem ovu navigaciju, koja je stara manje od 1mes. jer cu kupiti neki mob. sa androidom, a i ne putujem cesto tako da bi mi navigacija vise stajala.Ako si zainteresovan javi se.Mozes da ustedis 40ak e.Pozdrav
drugari koji koriste navogaciju, da li imate raspored novih kamera po Beogradu ili updajtovane mape otkada je urađen bulevar revolucije (Kralja aleksandra), jer su sve ispreturali
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.