Koji je najbolja kupovina ovog časa i da li nešto čekati u smislu akcija ili mogu kupiti odmah . Sad sam iz CT shopa i kažu da skoro i nema razlike izmedju full hd i hd ready, i vidio sam skoro da je i nema. Za priključak za digitalnu televiziju, kažu taj koji je usvojila naša zemlja imaju samo najskuplji modeli tako da šta god da uzmem moraću da dokupim taj risiver.
Koliko valjaju modeli VOX-a Telefunkena i sličnih proizvodjača. Kakve oni panele koriste.
Sva pitanja se odnose na 32 incha jer drugačije i ne mogu da kupim za te pare.
Ja ga uzeo i slika mi je super (poredio sa nekim LGem, Samsungom i Toshibom slicnih cena !40k). Ono sto sam ja gledao je da dobijem 5 godina garancije i otisao sam sa namerom da kupim LG LED sa tolikom garancijom, ali je ta akcija bila zavrsena. Tako sam uporedjivao Sony sa ostalima i uzeo Sony. E sad postoji prica za CMO ekrane kod Sonija, ali ovaj model ih nema (koliko sam ja iskopao po netu).
Sto se tice razlike u slici - do sada nisam pogledao ni jedan BluRay film, pa nesto ih se necu nagledati ni u narednom periodu. A to je skoro jedino gde ce se 1080p standard primenjivati. Obicna televizija vrlo lako moze da se desi da bude u 720p standardu, sto ovaj podrzava. A za 5 godina uzimam drugi - jaci, veci bolji. Uglavnom u odnosu na dosadanji sa rezolucijom 480i, ovaj ce biti baja - za sitne pare.
Despite the obvious difference in pixel count, 720p and 1080i both look great. In fact, unless you have a very large television and excellent source material, you`ll have a hard time telling the difference between any of the HDTV resolutions.
Pozdrav.
- Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Uzeh i ja takav, poodavno vec, odlicno sluzi, analagona/sd digitalna televizija izgleda mnogo bolje nego na nekom full hd tv-u. Povezao sam ga i sa pc-jem, divx, 720p, 1080p sve sljaka i izgleda sjajno. Sa usb-a cita divx filmove sve sa prevodom najnormalnije.
:: http://ser.kkelectronics.com/product_detail.php?product_id=0907019 :: :: Ja ga uzeo i slika mi je super (poredio sa nekim LGem, Samsungom i Toshibom slicnih cena !40k). Ono sto sam ja gledao je da dobijem 5 godina garancije i otisao sam sa namerom da kupim LG LED sa tolikom garancijom, ali je ta akcija bila zavrsena. Tako sam uporedjivao Sony sa ostalima i uzeo Sony. E sad postoji prica za CMO ekrane kod Sonija, ali ovaj model ih nema (koliko sam ja iskopao po netu) :: :: Sto se tice razlike u slici - do sada nisam pogledao ni jedan BluRay film, pa nesto ih se necu nagledati ni u narednom periodu. A to je skoro jedino gde ce se 1080p standard primenjivati. Obicna televizija vrlo lako moze da se desi da bude u 720p standardu, sto ovaj podrzava. A za 5 godina uzimam drugi - jaci, veci bolji. Uglavnom u odnosu na dosadanji sa rezolucijom 480i, ovaj ce biti baja - za sitne pare :: :: Despite the obvious difference in pixel count, 720p and 1080i both look great. In fact, unless you have a very large television and excellent source material, you`ll have a hard time telling the difference between any of the HDTV resolutions. :: :: Pozdrav :: :: :: Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spiritualit :: ::
nisam ih proucavao i ne zanima me, znam sta cu uzeti ako nekad imam puno para :D
Nego ako se koristi TV kao TV a ne kao monitor za HD filmove i igranje, onda moze se ici i na HD ready, jer mi ovde necemo skoro doziveti HD standard i HD kanale ://
Pre dve-tri godine, kupovina full hd je bila poprilican luksuz, i, da budemo realni, ne glupa, ali manjkava kupovina. I sad je skoro isto, ali, hd kanali su sada izvesno mnogima pred nosom, ako ih vec i nemaju, a to je trend. Spor, doduse, ali, sad je realniji, drugo, cene su ipak zestoko pale. Ne uzeti full hd cini mi se kao promasaj, sve dok omer cena ne bude 50% nizi za poluhd tv-e. Znaci, ako si iz zapizdine i hd programi su tek prorocanstvo, ne isplati se full hd (e, da, i da nisi filmofil perfekcionista), tu vazi savet prethodnika - kupices drugi kad dodje vreme hd-a kod tebe, a taj ce biti napredniji, lepsi, jeftiniji - ali i nekvalitetniji, trajace jos krace od svega danas dostupnog...
I ondaK odgledas Avatar u 1080p i ostanes otvorenih usta tokom citavog filma.
Tko leti vrijedi,tko ne leti ne vrijedi.
My machine: HP 6730b c2D p8600 Intel 4500hd 3gb/160 gb
:: Pre dve-tri godine, kupovina full hd je bila poprilican luksuz, i, da budemo realni, ne glupa, ali manjkava kupovina. I sad je skoro isto, ali, hd kanali su sada izvesno mnogima pred nosom, ako ih vec i nemaju, a to je trend. Spor, doduse, ali, sad je realniji, drugo, cene su ipak zestoko pale. Ne uzeti full hd cini mi se kao promasaj, sve dok omer cena ne bude 50% nizi za poluhd tv-e. Znaci, ako si iz zapizdine i hd programi su tek prorocanstvo, ne isplati se full hd (e, da, i da nisi filmofil perfekcionista), tu vazi savet prethodnika - kupices drugi kad dodje vreme hd-a kod tebe, a taj ce biti napredniji, lepsi, jeftiniji - ali i nekvalitetniji, trajace jos krace od svega danas dostupnog.. :: :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
ma kakav crni HD Ready LCD TV u julu 2011 godine? Samo full hd, jesno mi pecinci ali docice postace i kod nas uskoro standard HD televizija, ko ima ikom i sbb vec oseti cari. Imam u dnevnoj sobi LG 32`` 1080p i ikom digitalna izgleda jako fino, jos kad je neki kanal izvorno HD izgleda odlicno.
Zakljucak je ako ne planiras da menjas tv u narendnih 2-3 godine odma daj 4-5k dinara vise i neki full hd.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.