Imam one 3D naocare papirne, jel postoji bilo kakva mogucnost da to iskoristim na bilo koji nacin na obicnom monitoru !? Znam da su pustali svojevremeno na PINKU spy kids 3D i jeste bila mutnija slika, al kako je moguce da je neko to gledao 3D!!!
i ako igra poseduje opciju za Anaglyph naocare (recimo minecraft mi pada na pamet i imas par igara za ipod\iphone sa podrskom za iste) ili mozes da gledas neke 3d klipove na youtube-u. Cisto da vidis kako izgleda.
A ako bi da vidis 3d bez naocara izguglaj Stereoscopic images, pa malo ukrstaj ocima ( otud im i naziv cross-eyed pairs :)
Poznavao sam jednu baku koja je imala drvene cvike:) Eto, sada ih ima i od papira.Zipa kad palis cigaretu, da 3D ne predje u 3. stepen (mislim na opekotinu) Dozivljaj 3+3 bi bio potpun, sva cula bi osetila:)
trebalo bi da sad ima i AMD to kroz drivere, a ako ne ima da se skine poseban drivercic za red\blue cvike(iZ3D), ja sam igrao baćmana i bas je superica, anno 1440 je odlicno odradjen, kriza ok, colin dirt2 nikako, samo moras da skines malo nivo detalja, u slucaju nVidia sam ce da ti preporuci kako koju igru da podesis, joj bas je dobro :D
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.