Treba mi šema za veš mašinu ps 610b,tast je kao nesto `popravljao` skidanjem svih kablova sa svih unutrasnjih elemenata,i ja nisam ni sam pametan kako bih ovo sastavio bez šeme ili servisnog upustva(ako to nije jedno te isto).
gracijas
Tko leti vrijedi,tko ne leti ne vrijedi.
My machine: HP 6730b c2D p8600 Intel 4500hd 3gb/160 gb
Ako misliš na creva onda je komplikovano. Struja je prosta. Ako nije džarao i programator. Izgleda da jeste.
8 faktorijel je 40.320. Toliko imaš kombinacija ako ima 8 žica ka programatoru. 9 faktorijel je preko 360.000. 10 faktorijel je 3 miliona i 600 hiljada. 11 faktorijel je oko 40 miliona. 12 faktorijel je oko 500 miliona.
ufffffffffff,nije poenta u tome,oni kupuju danas novu masimu.
Poenta je u tome da nije trebao nista da dira,nego samo da zameni produžni koji je probio pa je konstantno izbacivao automatski osigurac.
i finalna poenta je u tome da se to popravi.
Sa semom bih se snasao,a mislim da nije skidao sa programatora kablove.
:: Ako misliš na creva onda je komplikovano :: Struja je prosta :: Ako nije džarao i programator. Izgleda da jeste :: :: 8 faktorijel je 40.320 :: Toliko imaš kombinacija ako ima 8 žica ka programatoru :: 9 faktorijel je preko 360.000 :: 10 faktorijel je 3 miliona i 600 hiljada :: 11 faktorijel je oko 40 miliona :: 12 faktorijel je oko 500 miliona :: :: Najjeftinije rešenje je http://www.gorenje.rs/support/servisna_mrez :: :: https://www.bambimobil.blogspot.co :: ::
one bi trošile smešno malo struje, bile bi 100e, a mogao bi da ih klokuješ na 1500 obrtaja. I još kad bi ubacili Nvidiju u priču,...ne znam što ne krenu s tom pričom. A Intel kad bi napravio mašinu, koštala bi 2000e, a možda bi prala 10% bolje od AMD-a.
AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 5 macaka,dve iste, i tri razlicite! :)
Moja intel masina koji sam ima, on je toliko dobar da je moja keva prala ves u kompjuteru ai nije bio oc! A masina je imala ati karticu koja je extra ne to nvidija djubre!
Jeste da se ves farbao cesto u crveno ali je radila exta graficka na toj masini!
I onda si nosio sve crvene gaće?! Vidi se da si gay, čim voliš Intel i ATI
AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 5 macaka,dve iste, i tri razlicite! :)
:: Moja intel masina koji sam ima, on je toliko dobar da je moja keva prala ves u kompjuteru ai nije bio oc! A masina je imala ati karticu koja je extra :: ne to nvidija djubre! :: :: Jeste da se ves farbao cesto u crveno ali je radila exta graficka na toj masini :: :: AMD Phenom II x6 105 :: 7 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: 470 gtx gigabyte :: MSI 760 GM-E5 :: CoolerMasterElite43 :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanes :: Mx518 :: ::
E, šabane jedan, mene bi bilo sramota da javno govorim da volim ATI i da nosim crvene gaće.Pre bih prao veš na potoku nego da mi to tvoje sranje farba gaće u gay boje.Ajde da napravimo temu ovde ko je bojli, AMD i Nvidia ili ATI i Intel.Pa da vidiš onda koliki si pajser.
:: Pre bi bio 100% gay sa intelom i atijem nego :: bisex sa amd i nvidjom :: :: AMD Phenom II x6 105 :: 7 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: 470 gtx gigabyte :: MSI 760 GM-E5 :: CoolerMasterElite43 :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanes :: Mx518 :: ::
Godine iskustva pranja vesa sa intelom i atijem dovode do prostog zakljucka:
obrtaji su veci i vise se obrcu kada se obrce obrce se kako treba na ves masini pise intel insaide ati - the way its meant to be washed! potrosnja je isto faktor intel je car amd je govno i nije bisex nego 100% gay insaide crveno je bolje nego zeleno
Da, vrti se na 2000 obrtaja zato što ne može da skine štroku zbog bottleneck-a sa ATI grafičkom.A to si zaboravio?A drajvere za programator za tu mašinu ćeš naći, ali juče u pola tri na Pinku.Možeš samo da je gledaš jer nijedan veš u Srbiji nije optimizovan za Ati i INTEL, nesretniče od malena.Džabe sve što ima od opcija kada ne može da iskoristi ni 20% u realnom washing-u.A tek cena praška za Intel mašinu?!Bolje zdrav zub da izvadiš odma`.Nvidija od svake isprane majce napravi super majcu zelene boje koju možeš da zabodeš za 20e Libijskim studentima u BG-u, a te tvoje gay crvene gaće moraš da kriješ u ormaru.
:: Godine iskustva pranja vesa sa intelom i atijem dovode do prostog zakljucka :: :: obrtaji su veci i vise se obrc :: kada se obrce obrce se kako treb :: na ves masini pise intel insaid :: ati - the way its meant to be washed :: potrosnja je isto faktor intel je car amd je govn :: i nije bisex nego 100% gay insaide :: crveno je bolje nego zelen :: :: Sve sam argumentovao cinjenicama :: :: AMD Phenom II x6 105 :: 7 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: 470 gtx gigabyte :: MSI 760 GM-E5 :: CoolerMasterElite43 :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanes :: Mx518 :: ::
bolje nadjite coveku semu za masinu, kada vec imate toliko slobodnog vremena, nego sto se prepucavate koja ce od ne izmisljenih ves masina bolje da pere.
i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
Crvene gace i majice kupuju kinezi komunjare ko mutavi!Pa se ti smej cobane!
Ti ocigledno nisi probao intel + ati dve vesh masine u SLI modu !
Povezao sam dve masine za ves i peru 35.89% brze ! A tek sintetika! A tek pamuk!
Jeste prasak malo skuplji za intel ves masinu ali sa razlogom jer su to high end segment masine za ves ! 10 kg stane u bubanj na 1920x1080! sa full filterima 2x AA i omeksivacem na x16! plus sam dodatno pustio test opterecenja da komsija translaci komsinicu na njoj dok radi. drndanje nije padalo ispod 30 udaraca guzom u fullu!
Tera to sve na maximum i to u 8 ujutru kad nije jeftina struja, A to tvoje govno garant kochi i secka dok gledas kako bubanj vrti vesh...
:: bolje nadjite coveku semu za masinu, kada vec imate toliko slobodnog vremena, nego sto se prepucavate koja ce od ne izmisljenih ves masina bolje da pere. ::
Evo ti šeme za SVE veš mašine, usisivače, i još mnogo štošta...
13.07.2011. 12:49
status: user broj poruka: 3241
http://tiny.cc/68gje PS610 ti je pri dnu stranice. Ma Ribolovac, nisu mašine više pravljene za popravku, samo za otpad posle prvog kvara.Meni Indesit mašina crkne 2 puta u toku garancije, i sada van garancije počela da zeza.Sigurno ima Intel procesor i grefiku ATI, kukala joj mati. Sada čekam da izađe buldoGžder procesor sa 2 jezgra po bubnju i quad- box posudama za 4 vrste praška odjednom. A ovaj šaban Dexter može da dođe da nosi ovu krš mašinu na svoj Intel ATI otpad, može da iskoristi bubanj za pečenje paprika.
:: bolje nadjite coveku semu za masinu, kada vec imate toliko slobodnog vremena, nego sto se prepucavate koja ce od ne izmisljenih ves masina bolje da pere. :: :: i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h, :: ::
Re: Evo ti šeme za SVE veš mašine, usisivače, i još mnogo štošta...
13.07.2011. 12:55
status: user broj poruka: 9006
Ja bubanj koristim isključivo za pečenje rakije, u potprocesu filtriranja šire. Doduše za prepečenicu moraš malo da ga overklokuješ, ipak nije za to predviđen.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: :: Sada čekam da izađe buldoGžder procesor sa 2 jezgra po bubnju i quad- box posudama za 4 vrste praška odjednom :: A ovaj šaban Dexter može da dođe da nosi ovu krš mašinu na svoj Intel ATI otpad, može da iskoristi bubanj za pečenje paprika ::
Re: Re: Evo ti šeme za SVE veš mašine, usisivače, i još mnogo štošta...
13.07.2011. 13:01
Jesam našao čoveku rešenje i dao mu link za SVE šeme?Jesam odgovorio onom šabanu Dexteru što fura crvene gaće?Jel` i Raić kaže da se klokovanjem može raditi i ono za šta nije predviđena mašina?Qrac bi moglo to da ta mašina ima Intel procesor i Ati kartu!
:: Ja bubanj koristim isključivo za pečenje rakije, u potprocesu filtriranja šire. Doduše za prepečenicu moraš malo da ga overklokuješ, ipak nije za to predviđen :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: :: :: Sada čekam da izađe buldoGžder procesor sa 2 jezgra po bubnju i quad- box posudama za 4 vrste praška odjednom :: :: A ovaj šaban Dexter može da dođe da nosi ovu krš mašinu na svoj Intel ATI otpad, može da iskoristi bubanj za pečenje paprika :: :: ::
Ti bezubi fanBULJASHU pokri se usima , ja sam prao ves na ruke bre, i to sa intel rukavicom jednom i ati rukavicom drugom, to bre pere bolje ves od tih vasih amd Nvidija masina za ves, tu neki buldozeri sa quad posudama za prasak ali to dok ne izadje dzabe pricas. Intel + ati je zakon! meri malo temperaturu masine dok pere.Bice tresla se gora rodio se retardirani mish!
A pazi ovog sto je neozbiljan ovaj Raic sto nikada nikome nije dao nijedan koristan savet nego samo se svadja raspravlja i napusava,
rakija
eh bre , gde da stavim tu svetu tecnost u amd vesh mashinu sa nvidijom za pranje, to odmah prokisne!
Re: Evo ti šeme za SVE veš mašine, usisivače, i još mnogo štošta...
13.07.2011. 13:04
status: user broj poruka: 711
Pa pazi ovako reč je o staroj gorenje mašini za koju još ima delova,pa je greota da se ne koristi.
A i te nove mašine su njesra,realno.
Pa čak i da imaju 16-to jezgarni procesor. :D
:: http://tiny.cc/68gje PS610 ti je pri dnu stranice :: Ma Ribolovac, nisu mašine više pravljene za popravku, samo za otpad posle prvog kvara.Meni Indesit mašina crkne 2 puta u toku garancije, i sada van garancije počela da zeza.Sigurno ima Intel procesor i grefiku ATI, kukala joj mati :: Sada čekam da izađe buldoGžder procesor sa 2 jezgra po bubnju i quad- box posudama za 4 vrste praška odjednom :: A ovaj šaban Dexter može da dođe da nosi ovu krš mašinu na svoj Intel ATI otpad, može da iskoristi bubanj za pečenje paprika :: :: AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LE :: 5 macaka,dve iste, i tri razlicite! : :: :: :: bolje nadjite coveku semu za masinu, kada vec imate toliko slobodnog vremena, nego sto se prepucavate koja ce od ne izmisljenih ves masina bolje da pere. :: :: :: :: i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h, :: :: :: ::
Re: Re: Evo ti šeme za SVE veš mašine, usisivače, i još mnogo štošta...
13.07.2011. 13:09
nadam se da će ti pomoći i da ćeš srediti mašinu.Respect za stare veš mašine koje su vaskrsavale 1000 puta.Ne obraćaj pažnju na onu pušikuraču Dextera, njemu je samo krivo što nema mašinu sa AMD procesorom i Nvidia grafom.I onda pošto nema drajvere, na svakoj majci koju opere, slike su mutne i nejasne, imaju probijanje omekšivača po ivicama šavova, a on budala dao 2000e za to nazovi hi-tech govno.
:: Pa pazi ovako reč je o staroj gorenje mašini za koju još ima delova,pa je greota da se ne koristi :: :: A i te nove mašine su njesra,realno :: :: Pa čak i da imaju 16-to jezgarni procesor. : :: :: :: Tko leti vrijedi,tko ne leti ne vrijedi :: :: My machine: HP 6730b c2D p8600 Intel 4500hd 3gb/160 gb :: :: :: :: :: http://tiny.cc/68gje PS610 ti je pri dnu stranice :: :: Ma Ribolovac, nisu mašine više pravljene za popravku, samo za otpad posle prvog kvara.Meni Indesit mašina crkne 2 puta u toku garancije, i sada van garancije počela da zeza.Sigurno ima Intel procesor i grefiku ATI, kukala joj mati :: :: Sada čekam da izađe buldoGžder procesor sa 2 jezgra po bubnju i quad- box posudama za 4 vrste praška odjednom :: :: A ovaj šaban Dexter može da dođe da nosi ovu krš mašinu na svoj Intel ATI otpad, može da iskoristi bubanj za pečenje paprika :: :: :: :: AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LE :: :: 5 macaka,dve iste, i tri razlicite! : :: :: :: :: :: bolje nadjite coveku semu za masinu, kada vec imate toliko slobodnog vremena, nego sto se prepucavate koja ce od ne izmisljenih ves masina bolje da pere. :: :: :: :: :: :: i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h, :: :: :: :: :: ::
amd + nvidija nema vesh masine koje mogu da pariraju u i7 wash and go segmentu! dzaba 6 ili 8 bubnjeva i posudica za prasak kad intel + ati pere cak i sa 1 gb rama pod sipas prasak i nemilsis OS !
cak i translacenje mozes da radis na mojoj masini!
Ta tvoja se raspadne kad devojka sedne na nju a kamoli translacenje u fullu da se odradi na njoj...
Meni u fullu radi:
Batman washing arham city Dirty resident evil clothe Devil may wash fear of W.A.S.H - 3 Cleaning dirt 3
optimizovali te igre za to tvoje frankeštajn govno.I još ti je isključen Anusotropic filter.Kad budeš igrao sledeće u full hd rezoluciji i to sa tri mašine u washfinity-ju i sa 16x anti drying onda se javi: Medal of Lenor 6 - black clothes Rinse of Persia 3 Need for washing speed 8- Calgon Call of shirty- Modern Washfare 3 I nemoj da vređaš i da mi pretiš, da se ne bih potrudio da ti nađem adresu i telefon pa da ti banem na gajbu!Jel` jasno bre, babunu jedan neotesani?!
Ali da programator bude Corsair, bubanj Asus, a dugmici Logitech. Cuo sam da samo to treba uzimati, ali da ne bude kinez nego pravi, jer kod nas sve sto stize je felericna i falsh roba.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.