u satove se ne razumem, ali sam za brendove cuo po mom skromnom misljenu, ovde bi trebalo da je Bulova najskuplji e sad, mozda i gresim :) uzgred, znam jedan podatak, buraz mi je skoro kupio fossil-a, ne znam koji model, isto kao i ovi izgleda (budza velika sa gomilom opcija) i platio ga 150 jevreja
pa nista, pises mejl onda ovim fancy decacima (fudbaleri, manekeni, i ostali) sto mogu sebi da priuste sat sa dragim kamenjem meni, kad bih poklonio sve te satove ja bi ih odmah prodao, jer to ne nosim :)
Pazi, da je velika procenica pa da ti pomognem, al posto nije, onda nista x)
Drug je prodavao kopije poznatih marki za preko 100e, koje su neretko vrlo brzo crkavale, pa sad ti vidi. Ako nesto nema kod nas, ja nadjem cenu u dolarima i tu negde cenim, posto je kod nas skuplje uvek od us cene
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: Ajd da cujem misljenja :: :: http://imgur.com/a/hwydh#fBUz :: :: :: 1. Citizen Eco Drive Caliber 8700 BL8004-53 :: 2. Citizen Eco Drive Titanium Chronograph AT0490 -50 :: 3. Bulova Marine Star 98H3 :: 4. Fossil Cuff Chronograph Tan CH256 :: :: U pitanju su almost novi satovi, noseni par puta u besprekornom stanju :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: ::
kad se priča o stvarnoj vrednosti.Moja tetka iz Kanade se zaprepastila kada je videla fosil od 150$(kod nas u radnji) koji je platila 35$ u Torontu. Ja sam inače CASIO FANBOY, i da imam para na bacanje, kupio bih barem 60 modela iz njihovog kataloga. :)
AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 5 macaka,dve iste, i tri razlicite! :)
Taman posla, dobro stoje onih 22 koje su navatale startere zvezde i partizana, ostale se krpe kako znaju, moraju trojicu iz nižerazrednih klubova da uguraju u raspored i jedva navuku za bundu i silikone.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: Pa da ponudim nasim prvoligaskim mazgama- ocu reci fuzbalerima i njihovim drotarama :: :: Reko ja lepo bolje da su se kupovali modeli za sponzoruse, otisli bi kao vc papir :: :: U Srbiji mindze na lizing nikad bolje nisu stojale... :: ::
:: Pa da ponudim nasim prvoligaskim mazgama- ocu reci fuzbalerima i njihovim drotarama :: Reko ja lepo bolje da su se kupovali modeli za sponzoruse, otisli bi kao vc papir :: U Srbiji mindze na lizing nikad bolje nisu stojale...
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Taman posla, dobro stoje onih 22 koje su navatale startere zvezde i partizana, ostale se krpe kako znaju, moraju trojicu iz nižerazrednih klubova da uguraju u raspored i jedva navuku za bundu i silikone
Moj Pulsar se pokvraio nedavno,pa sam u potrazi za zamenom. Ove ti valjas ili si naleteo na neki oglas? Ovaj smekam http://goo.gl/1mkuO ili http://goo.gl/1gr5B
evo po mome misljenju realne opservacije` prvi citizen oko 170-150 e drugi citizen oko 120 bulova oko 150 fossil jeftinije dosta,mozda oko 40 e mada realno,tesko je precizno reci,oni toliko vrede,ali da li moze da se dobije toliko....e to je vec nesto drugo.... ima u Beogradu na zelenom vencu radnja,pokusacu da nadjem telefon,gde sam ja nekada davno prodavao satove koje sam donosio iz Italije,covek ih procenjuuje,i otkupljuje....
Znam ja koje su cene u inostranstvu, a ovim sam samo hteo da cujem za Srbiju.
Primera radi taj prvi Citizen koji kazes da je ~150 samo jedan dijamant u njemu kosta vise, mada nema svrhe da ulazim u diskusiju sa nekim ko veze nema sa satovima.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: evo po mome misljenju realne opservacije :: prvi citizen oko 170-150 :: drugi citizen oko 12 :: bulova oko 15 :: fossil jeftinije dosta,mozda oko 40 :: mada realno,tesko je precizno reci,oni toliko vrede,ali da li moze da se dobije toliko....e to je vec nesto drugo... :: ima u Beogradu na zelenom vencu radnja,pokusacu da nadjem telefon,gde sam ja nekada davno prodavao satove koje sam donosio iz Italije,covek ih procenjuuje,i otkupljuje... :: :: ::
ŠarAmantni gospodine, ti kad imaš tako skupi satovi, mora da si vredan kao moja omiljena životinja-pĆela.A pĆela je najbolja zato što ustaje svako jutro rano i ide da pravi Đem!
AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 5 macaka,dve iste, i tri razlicite! :)
:: Dam ti 100 evRo za sve 3 kume , :: da ti da bog zdravlju i veselju da gi ih gi potroshish bratko kume.. :: :: AMD Phenom II x6 105 :: 7 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: 470 gtx gigabyte :: MSI 760 GM-E5 :: CoolerMasterElite43 :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanes :: Mx518 :: ::
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: ŠarAmantni gospodine, ti kad imaš tako skupi satovi, mora da si vredan kao moja omiljena životinja-pĆela.A pĆela je najbolja zato što ustaje svako jutro rano i ide da pravi Đem :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.