Za sta su ovi izlazi na radiu za kola? Imam ovakav radio i sad me zanima da li je to za woofer (kao sto predpostavljam), ali sam tuta za ovo pa me interesuje da li mogu da prikacim neki na ovo ili ne?
Za levo i desno sam i sam `skuzio` (skontao), mislim pise jbt. Nego sam ja nesto izbagovao da je to za neki woofer. Cek, cek ako bi tu stavio pojacalo, gde kacim zvucnike, jel na standardne izlaze od playera ili na pojacalo?
Na pojacalo podrazumeva se,uostalon sto bi stavio pojacalo da bi o5 povezao direkt :) preko trandze! Pozzzz i polako sa tim govnima da ti neplane ceo auto pa se posle vozi na klupi i slusaj tranzistor ispod lipe :)))
predpostavio sam da je tako nego cisto da proverim. A videcu da mi lepo objasne tamo gde ga budem kupovao (ako budem kupovao pojacalo) kako da ga najlakse sam povezem.
kojima se prenosi signal bez dodatnog pojacanja od strane samog pojacala,tj samo sa predpojacalom...e sada,ne znam da li su to kod tebe izlazni ili ulazni cincevi,kazi koji je cd radio u pitanju,pa da pogledamo....znaci to je ulaz ili izlaz za signale malog napona i snage...
nisam video da si napisao koji je uredjaj elem,koliko vidim,to su ustvari ulazi (aux in),znaci za neki spoljni izvor koji je malog nivoa,tj male snage...
he he he .. neverovatno .. na samom linku koji si dao (ovar radio CD) imas i user manual za isti .. ti izlazi su dvojni mogu biti REAR izlaz (zadnji zvucnici) ILI SUBBAS (woofer) ...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.