Da li je u BG-u postoji distributer Pioneer A/V opreme ili makar neka malo bolje opremljena radnja u kojoj moze da se nadje vise od 2 modela a/v risivera i 2-3 modela zvucnika (dakle merkatori, idee i slicne `kupite hleb, mleko i televizor` radnje ne spadaju u tu kategoriju) ?
Ako hoces, veliki izbor profi audio opreme(zvucnika, risivera itd...), al doduse nema cini mi se pioneer-a, a mozda i imaju, poseti 4AUDIO u Carli Caplina ulici!
Nisam isao kod njih ali sam gledao na njihovom sajtu i tamo se ne spominje Pionir. Probacu da odem, mozda su ih greskom izostavili sa sajta :-) Hvala u svakom slucaju na odgovoru.
Generalni zastupnik za Pioneer je ITM. Prema tome, u toj firmi bi mogao da dobijes informaciju gde je u tvojoj blizini neki maloprodajni objekat, koji bi mogao da ti nabavi bilo sta iz Pioneerovog kataloga.
ITM-u sam vec odavno poslao mejl na koji nikad nisam dobio odgovor. Bice da ne rade sa krajnjim kupcima (a i ne vole da im pomazu :) ). Hvala svima na odgovorima. Pozdrav.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.