Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Kućna tehnika
Da li uzeti - LCD ?
STRANA 1 OD 1
Plamen Da li uzeti - LCD ? 17.06.2011. 10:46 T36690

status: user
broj poruka: 2836
LCD TV` 32` Samsung LE-32C450 (rezolucija 1366x768, 2x10w zvucnici, 3xhdmi, game mod) - 33k na akciji

Sta mislite o ovome? Ja ljudi vise ne znam sta da gledam. Nzm sa kojom rezolucijom da uzmem tv, sta je potrebno sve od prikljucka (naprednih), sta je bitno za jedan lcd, koji kontrast, da li treba da ima dvi, koji odziv, Inace koristim sbb kablovsku televizoju. Inace izdvojio bih max 38-40k za tv.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
-ShonE- re 17.06.2011. 10:59 #335886

broj poruka: 3529
Ako ces ga koristis samo za TV onda slobodno pazari, a ako mislis da kacis i komp na njega onda ti je savet fullHD.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum .... 17.06.2011. 11:11 #335892

broj poruka: 12794
Bitno ti je samo da uzmeš LCD ili LED, nikako plazmu ako ćeš na PC da je kačiš. Manje je bitan kontrast itd...

I naravno gledaj da bude FullHD... da ne zažališ posle što si se stisao za 50e.

CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd

ribolovac Bolje vidi neki od 17.06.2011. 11:12 #335893

broj poruka: 1305
LG modela sa full hd rezolucijom.
P.S. Ispod 40 inca ne idi, to je neki optimum za tv.

i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,

Simon72 ... 17.06.2011. 11:14 #335896

broj poruka: 2799
Ma ko još koristi tv ko monitor osim par ljudi sa foruma :)
Pogle samo ima lg za slicnu cenu sa slicnim karakteristikama a bolji su (tako mi rekli oni koji se u to razumenju)

MaliAbner Re: .... 17.06.2011. 11:15 #335897

broj poruka: 7769
@Daum
Jel moze neki kraci rezime o tvom monitoru?
Nisam bas nesto naleteo na utiske korisnika o tom monitoru.
Kakav je u igrama tj. ima li duhova i tako to...

Interesuje me kakva grafika je potrebna posto je bas dosta tackica na ekranu koja grafika treba da to potera kako valja...

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: Bitno ti je samo da uzmeš LCD ili LED, nikako plazmu ako ćeš na PC da je kačiš. Manje je bitan kontrast itd..
::
:: I naravno gledaj da bude FullHD... da ne zažališ posle što si se stisao za 50e
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
:: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K
Daum Re: Re: .... 17.06.2011. 12:05 #335914

broj poruka: 12794
Ako misliš na U2711, vratio sam ga jer mi je pixel bio previše sitan. Povrh toga, ceo panel se jako grejao i smetalo mi je očima, pa sam morao da ga odaljim, a onda nisam mogao da čitam sve kako treba. Windows DPI sam dizao gore dole, pojebao se načisto, povećavao neke stvari a text smanjivao...

Na kraju, ipak je to monitor za rad kome treba. U igranju ništa bolje ne izgledaju igre u toj rezoluciji...

Rezolucija je takodje gigantska, potreban je GTX580 za normalno igranje. Witcher2 na max detaljima bez Ubersamplinga je imao možda 20 fpsa sa GTX560Ti.

Odličan je za rad, ali kad vidiš da 3x Della u2311h koštaju 540 evra i daju još više prostora za rad, nekako i ne opravdava cenu U2711...

CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd

:: @Dau
:: Jel moze neki kraci rezime o tvom monitoru
:: Nisam bas nesto naleteo na utiske korisnika o tom monitoru
:: Kakav je u igrama tj. ima li duhova i tako to..
:: Interesuje me kakva grafika je potrebna posto je bas dosta tackica na ekranu koja grafika treba da to potera kako valja..
:: Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: Bitno ti je samo da uzmeš LCD ili LED, nikako plazmu ako ćeš na PC da je kačiš. Manje je bitan kontrast itd..
:: ::
:: :: I naravno gledaj da bude FullHD... da ne zažališ posle što si se stisao za 50e
:: :: __________________
:: :: Scourge of PCBerza
:: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K
zandarm Re: Da li uzeti - LCD ? 17.06.2011. 17:24 #336098

broj poruka: 1454
http://www.itsvet.com/proizvod/lg-32ld465-lcd-dvb-tv/comp_comp_monitor/9/2333
Video sam ovaj, ima ga burazer, TV za medalju.
Ako mozes da se stisnes jos malo, bilo bi super.

Malo jeftinija varijanta.
http://www.itsvet.com/proizvod/lg-32ld420-lcd-dvb-tv/comp_comp_monitor/9/2115

Pozdrav.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
I Don`t Know What That Means

:: LCD TV` 32` Samsung LE-32C450 (rezolucija 1366x768, 2x10w zvucnici, 3xhdmi, game mod) - 33k na akcij
:: Sta mislite o ovome? Ja ljudi vise ne znam sta da gledam. Nzm sa kojom rezolucijom da uzmem tv, sta je potrebno sve od prikljucka (naprednih), sta je bitno za jedan lcd, koji kontrast, da li treba da ima dvi, koji odziv, Inace koristim sbb kablovsku televizoju. Inace izdvojio bih max 38-40k za tv
Plamen re 17.06.2011. 17:40 #336107

broj poruka: 2836
Na TV ne bih kacio komp, znaci samo televizija i povremeno koji film sa dvd-a.

MaliAbner Re: Re: Re: .... 17.06.2011. 18:59 #336144

broj poruka: 7769
Ene...

Ubi mi volju za kupovinom jednog takvog... pretpostavio sam da je sve suvise sitno na njemu i da je pomalo nezgodan za citanje ali zar nije tako i na laptopu... ali covek se navikne...
Ja sam recimo do skora voleo sitne stvari a sad iskreno govoreci moram da skinem naocare kad radim nesto pipavo...

Sto se tice grejanja tako i mora da bude posto su paneli stvarno veliki i trose oko 100W sto u poredjenju sa nekin Full HD modelima nije zanemarljivo Bice da je jedan 30` prava mera da piksel ne bude mali ali su oni bas preskupi.

Sto se tice grafike prepostavio sam da je potrebna neka ala da bi se igralo u punom prikazu ekrana ali nimam ni pretpostavljao da za to treba neka dvoglava azdaja no to je to... mozda neka sledeca generacija bude to terala kako valja...

Cena nako i nije malo a nije ni previse ~630-660E i samo jedan panel u suprotnom moras da napravis mesta za tri panela a onda to vuce i veci radni sto, veca soba da tako nesto stane i ode sve u krasni...

Sve u svemu hvala za info...

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: Ako misliš na U2711, vratio sam ga jer mi je pixel bio previše sitan. Povrh toga, ceo panel se jako grejao i smetalo mi je očima, pa sam morao da ga odaljim, a onda nisam mogao da čitam sve kako treba. Windows DPI sam dizao gore dole, pojebao se načisto, povećavao neke stvari a text smanjivao..
:: Na kraju, ipak je to monitor za rad kome treba. U igranju ništa bolje ne izgledaju igre u toj rezoluciji..
:: Rezolucija je takodje gigantska, potreban je GTX580 za normalno igranje. Witcher2 na max detaljima bez Ubersamplinga je imao možda 20 fpsa sa GTX560Ti
:: Odličan je za rad, ali kad vidiš da 3x Della u2311h koštaju 540 evra i daju još više prostora za rad, nekako i ne opravdava cenu U2711..
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
:: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K
:: :: @Dau
:: :: Jel moze neki kraci rezime o tvom monitoru
:: :: Nisam bas nesto naleteo na utiske korisnika o tom monitoru
:: :: Kakav je u igrama tj. ima li duhova i tako to..
:: :: Interesuje me kakva grafika je potrebna posto je bas dosta tackica na ekranu koja grafika treba da to potera kako valja..
:: :: Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: :: Bitno ti je samo da uzmeš LCD ili LED, nikako plazmu ako ćeš na PC da je kačiš. Manje je bitan kontrast itd..
:: :: ::
:: :: :: I naravno gledaj da bude FullHD... da ne zažališ posle što si se stisao za 50e
:: :: :: __________________
:: :: :: Scourge of PCBerza
:: :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs