Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Kućna tehnika
Da li neko zna
STRANA 1 OD 1
bomid Da li neko zna 13.06.2011. 18:49 T36589

status: user
broj poruka: 1563
Gde ima ili bi mogli da se kupe albumi grupe Running Wild na CD-ima ili Audio kasetama naravno originalnim. Svaki podatak je dobrodosao kao naziv radnje, adresa, link i dr. Hvala u napred.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ishmerish Evo 8 albuma, ako ti to odgovara 13.06.2011. 19:03 #334474

broj poruka: 7285
E sada za legalno bacanje para bas nisam strucan:

http://fwd4.me/03nw

Lala 4ever!
http://fwd4.me/zCE

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

DmasteRNo1 U care, odličan hevi metal bend 13.06.2011. 20:44 #334512

broj poruka: 6101
Iako uglavnom slušam pavr metal, Raning Vajld mi se baš svideo.
Čini mi se da sam na D Pajret Beju našao njihovu čitavu diskografiju, pa sad uživam u prženju već neko vreme.

AMD Phenom II X3 720BE, OCZ Vendetta 2, Gigabyte GA-MA790X-UD3P, Kingston HyperX 2×2GB 1066MHz, Samsung F3 HD502HJ & F4EG HD204UI, Sapphire Radeon 6950 1GB, Samsung 2232BW, CM 690 II Advanced, Chieftec CFT-650-14CS

bomid Odlican, nego sta 14.06.2011. 21:43 #334915

Slusam ih godinama i imam celu diskografiju u mp3 formatu ali hocu da nabavim po mogucnosti original albume na CD-ima posto u automobilu imam CD sarzer a auto-radio-kasetofon i CD plejer koji prepoznaje iskljucivo audio format. Tako lepo spakujem 6 diskova i samo neka przi.

Mortificat Re: Odlican, nego sta 14.06.2011. 21:55 #334918

broj poruka: 3519
Zemo, svaka čast na ukusu, slušao sam ih godinama, odličan bend. Ubedljivo mi je bio najbolji Blazon Stone album...ma lažem, svi su mi bili dobri :)

Hajde ovih dana ću da obiđem neke radnje u BG sa diskovima, pa ću ti javiti ako nađem nešto. Sećam se da ih je ranije bilo u Mamutu.

Edit: Zaboravio sam na Death or glory :)

@DrMasterNo1: Ovo i jeste nemačka škola power metala.

CPU-Z Validator: http://goo.gl/uHHt6

:: Slusam ih godinama i imam celu diskografiju u mp3 formatu ali hocu da nabavim po mogucnosti original albume na CD-ima posto u automobilu imam CD sarzer a auto-radio-kasetofon i CD plejer koji prepoznaje iskljucivo audio format. Tako lepo spakujem 6 diskova i samo neka przi
::
gliga79 hehe 14.06.2011. 22:06 #334922

broj poruka: 4641
Stvarno odlican metal.
Mora da kupim pod hitno kod Ishmerisha .)

Thermaltake Soprano RS 200
Seasonic S12D, 850w Super Silent
Intel Q6600, Corsair H50+2x Enermax Magma
Asus P5QL-E
Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz
WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb
MSI 6850 Cyclone, Power edition

bomid Re:Re: Odlican, nego sta 15.06.2011. 08:54 #335048

Zemo, ne bih mogao nikako da se odlucim koji album mi j najbolji a poceo sam da ih slusam davne 1990. godine i to od albuma Death or Glory a potom sam ekspresno nabavio i Blazon Stone. Bio je tada u Novom Sadu `Explosive Fun Club` gde sam slao audio kasete da mi snime muziku. Jbg tako je to tada bilo. Nije bilo bas lako doci do dobrog Metala. Tako sam pribavio i prethodne albume. E onda je krenula kupovina muzickih komponenti, Tehnics deck, JVC CD player, KENWOOD receiver i tako redom. Ogromne sam pare do 1992. dao za tu opremu a sada skuplja prasinu zavucena u neki ugao seoske kuce. Sa setom se setim tih vremena. Izvinjavam se sto se rasplinuh u prici. Ako slucajno naletis na neku radnju gde ih ima, obavesti. Pozdrav, cujemo se.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs