Gde ima ili bi mogli da se kupe albumi grupe Running Wild na CD-ima ili Audio kasetama naravno originalnim. Svaki podatak je dobrodosao kao naziv radnje, adresa, link i dr. Hvala u napred.
Iako uglavnom slušam pavr metal, Raning Vajld mi se baš svideo. Čini mi se da sam na D Pajret Beju našao njihovu čitavu diskografiju, pa sad uživam u prženju već neko vreme.
Slusam ih godinama i imam celu diskografiju u mp3 formatu ali hocu da nabavim po mogucnosti original albume na CD-ima posto u automobilu imam CD sarzer a auto-radio-kasetofon i CD plejer koji prepoznaje iskljucivo audio format. Tako lepo spakujem 6 diskova i samo neka przi.
:: Slusam ih godinama i imam celu diskografiju u mp3 formatu ali hocu da nabavim po mogucnosti original albume na CD-ima posto u automobilu imam CD sarzer a auto-radio-kasetofon i CD plejer koji prepoznaje iskljucivo audio format. Tako lepo spakujem 6 diskova i samo neka przi :: :: ::
Zemo, ne bih mogao nikako da se odlucim koji album mi j najbolji a poceo sam da ih slusam davne 1990. godine i to od albuma Death or Glory a potom sam ekspresno nabavio i Blazon Stone. Bio je tada u Novom Sadu `Explosive Fun Club` gde sam slao audio kasete da mi snime muziku. Jbg tako je to tada bilo. Nije bilo bas lako doci do dobrog Metala. Tako sam pribavio i prethodne albume. E onda je krenula kupovina muzickih komponenti, Tehnics deck, JVC CD player, KENWOOD receiver i tako redom. Ogromne sam pare do 1992. dao za tu opremu a sada skuplja prasinu zavucena u neki ugao seoske kuce. Sa setom se setim tih vremena. Izvinjavam se sto se rasplinuh u prici. Ako slucajno naletis na neku radnju gde ih ima, obavesti. Pozdrav, cujemo se.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.