Kad sam pre tri dine ugradjivao, sa ljudima koji su dosli da ugrade sam, izmedju ostalog, pricao o markama klima.Uglavnom su nahvalili Mideu samo tako.E sad ja nisam hteo da rizikujem, pa sam uzeo Panasonic.Ali ni on ne spada u vrh.
imam nekoliko prijatelja koji se bave klimama, svi oni bi da ti ugrade Tadirane, Mitsubishije, Carriere itd.... elem pre par godina uzmem vivax 12icu za neku sicu, i naravno svi oni me ispljuju samo tako kako sam bacio pare i da nece izdrzati ni jednu sezonu... klima radi vec petu godinu, a sestra prosle godine uzela Samsung 18icu i to invertor... montirali likovi i otisli, klima ne radi, cekali su 15 dana da dodju da vide sta je i na kraju se ispostavilo da je elektronika losa.... htedoh reci sve je to isto sranje,
Prodao sam ih par storina komada od toga polovinu i vise od pola sam ja ugradio, u mojoj kuci dve Midea klime rade vec sesta godina, od svih tih prodatih i ugradjenih imao sam 2-3 reklamacije kao posledice udara groma i prenaponski udari! Toliko o Midea klimama pa ti sam zakljuci, pozdrav!
Ja imam jednu Tadiran i jednu Samsung 12-cu. Majstori koji su namestali te klime su mi rekli da su te Midea ok za onoliko koliko kostaju, i da su sve to manje vise iste stvari. Koliko ce da ti radi, zavisi koliko imas srece.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
Ja necu da stavim klimu u stan zato sto ne prave ASUS i Corsair to. Kada ih naprave stavicu.
Salim se kupio sam pre dve godine klimu i jurio sam Samsung ali nazalost nisam nasao nijedan Samsung po normalnoj ceni i biolo je samo u dve prodavnice mozda. Sada imam neku Galanz koja radi normalno dve godine bez problema bilo kakvih. Keva ima 5-6 godina isto tu samo neki stariji model koji nema onaj ekranchic kao.
Da u drugom stanu sam imao VOX klimu koja je posle 7-8 meseci procurela na okrecen zid do poda. Posto nisam mogao da nadjem majstore neko vreme morao sam da nabijem vatu ispod klime da ne bi lilo uza zid i posle su namestili.
za sve pare koje sam ulozio u mideu...toliko i vrede...da se ne lazemo...12-estica na nezgodnom mestu spusti temp za 4...5 stepeni u mojih 70-tak kvadrata....staea je 4 godien i nije zahtevala bilo kakve intervencije....kupljena kod tehnom.....
to sve isti qrac. Imam Vox, 2 x Viva-x i Mideu. Sve rade bez problema vec 2 godine. Drugar ima wirpool i crkla je posle godinu i kusur dana. Galantz su isto solidne i ne kvare se cesto. U principu nebi trebalo da pogresis sa mideom.
i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.