Pomoc pri kupovina Samsung televizor LCD LE-32C650 ???
STRANA 1 OD 1
vali063
Pomoc pri kupovina Samsung televizor LCD LE-32C650 ???
03.06.2011. 22:07
T36353
status: user broj poruka: 10
Nakon visemesecne studije odlucio sam da je televizor koji meni treba Samsung serije 6. Razlozi su: podrzava sve video formate (mkv sa DTS - ovo mi je vrlo bitno), ima 100 Hz, takodje ima vrlo brz meni. Moj prvi izbor je bio LCD LE-37C650. Medjutim, nasao sam LE-32C650 za 66.999 dok je najpovoljnija cena za LCD LE-37C650 80.209,00. Moje pitanje je da li vredi dati toliko novaca za 5 inch-a veci TV??? Napomena: Televizor cu gledati sa razdaljine od oko 2,5 m.
Ja mislim da bi trebao da kupis veci tv.Da sam na tvom mestu ja bih isao na 37 inch-a.Ja sa 3 metra gledam tv koji je 40 inch-a.I da sam ranije imao vise love uzeo bih 42 ili 46 incha. Mislim da 12 cm u dijagonali nije malo.Jedino ako ti je problem novac onda je to druga stvar. Mada mozda neko moze da ti preporuci neki bolji model za taj novac od 80 hiljada dinara. Srecno sa kupovinom.
Ne gledaj gluposti kao što je video playback i zajebancije, već jednostavno gledaj što veću dijagonalu, nema jednostavnijeg objašnjenja. __________________ Scourge of PCBerza
Zasto mi ne treba 100Hz? Svi kazu da ovo doprinosi boljoj (glatkoj) reprodukciji akcionih scena. Inace treba mi TV koji reprodukuje video jer u protivnom moram da dodam jos min 10000 din za neki media player. Nije bas jasna ova konstatacija da je samo bitno da je panel sto veci. Dzabe veliki panel ako je los, zar ne ???
Odes kod drugara on upali BEKO 50 inch-a i posle kad se vratis kuci places, kad vidis koliko ti je mali. Jako los trip... Nije dijagonala za zanemariti.
Ja 50 incha gledam sa manje od dva metra a igram igre sa pola metra. Navikao sma se i krivo mi sto nije veci. 100 soma sam ga platio, plazma -,-( ne koristim te ulaze i pustanje filmova jer je komp vezan na tv pa nicemu ne sluzi), i to smao zato sto mi je stari explodirao inace je odlican bio i stari koji sam platio nesto vise 600 eura tada. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - AMD Phenom 2 1090t,Gigabyte 870A-UD3,4gb Exceleram 1800mhz,Sapphire HD 6870,2x2 TB Samsung HDD,NZXT m59
:: Zasto mi ne treba 100Hz? Svi kazu da ovo doprinosi boljoj (glatkoj) reprodukciji akcionih scena. Inace treba mi TV koji reprodukuje video jer u protivnom moram da dodam jos min 10000 din za neki media player. Nije bas jasna ova konstatacija da je samo bitno da je panel sto veci. Dzabe veliki panel ako je los, zar ne ???
100 hz se koristi samo za sportske prenose. Kad gledas filmove i ostale stvari to se iskljucuhe. Ranije je to bilo manuelno i pravilo je dosta problema a sad verovatno ide automatski. Isti taj player imas i na mnogo jeftinije miodele koji podržvaju isto dts ko sto reko c530 ako si se resio za samsung. Gledao sam sa 50 100 i 200 hz u prodavnici pošto me zanimalo koja je razlika i nisam vido nikakvu al ponovo kažem nosim naocare pa mož nisam dobro vido.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.