Nesto sam gledao da obnovim belu tehniku (mikrotalasna, masina za ves, frizider i slicno) i ono sto mi je zapalo za oko sto se tice odnosa cena-garancija-kvalitet?! jesu DeLonghi i Whirlpool pa me interesuje vas savet. Prodavci kazu da su mnogo bolji od krsa kao sto su Elin, Vox, Vivax, Neo, Beko a tu je negde sa Samsung i LG. Dok su Bosch, Electrolux, Candy dosta skuplji od ostalih
Ja isto jurim frižider, posto je sadašnji stariji od mene, posle mesec dana lomljenja glave odlučio sam se za LG. Whirlpool mi se činio ok, ali mi je jedan čovek u radnji rekao da su mu 2 riknula za redom, pa sad uzima LG. Imam Samsung mikrotalasnu već 10 godina, radi kao prvi dan, uz svakodnevno korišćenje. Jedan poznanik radi kao serviser u Gorenju, kaže mi da su svi noviji modeli mašina solidni i da se ne kvare često. U svakom sl, zaobiđi ta sr***a koja si nabrojao... b>Fiat iustitia, et pereat mundus
Nisu ni oni loši. Imao sam njihov jedan stari zamrzivač. Da ne veruješ zamrzivač je bio star oko 40-ak godina. Nikada nije bio kod majstora i nikada nije bio gašen. Preživeo 90-te i one sline restrikcije, preživljavao svake godine žegu i ostale gluposti. Čak mu je i guma ona zadihtovanje otpala i dalje je radio. Po tom principu sam uzeo isto gorenje nov frižider i veoma lepo radi. Tih je i vidi se da je od kvalitetnog materijala urađen.
Naravno najbolje bi bilo sve bosh ali oni su ipak preskupi, jesu dobri ali suviše za naš standard.
Whirpool ves-masina, Gorenje frizider(sa opcijom Whirpool), Samsung\Gorenje mikrotalasna, NEMA PROMASAJA! od Candy imas povoljne modele
:: Nesto sam gledao da obnovim belu tehniku (mikrotalasna, masina za ves, frizider i slicno) i ono sto mi je zapalo za oko sto se tice odnosa cena-garancija-kvalitet?! jesu DeLonghi i Whirlpool pa me interesuje vas savet. Prodavci kazu da su mnogo bolji od krsa kao sto su Elin, Vox, Vivax, Neo, Beko a tu je negde sa Samsung i LG. Dok su Bosch, Electrolux, Candy dosta skuplji od ostali :: :: Eto to je to :-)
POZDRAV DOBRI LJUDI KAD SMO VEC KOD BELE TEHNIKE IMA LI NEKO DA PREPORUCI NESTO OSIM TEHNOMANIJE STO VEC ZNAMO SVI NAPAMET :))) DAJTE NEKI SAJT LINK STA GOD ... MOZE I NA MAIL AKO JE FORBIDDEN :)
http://www.homecenter.rs/Katalog.pdf evo npr, dobre su pogodnosti uz vip karticu (5/10% popust, 6-10 rata bez kamate), ima dobrih ponuda. Ja uzimam tako povremeno već 2 godine, nije zanemarljiv popust, čak i za male stvari... Fiat iustitia, et pereat mundus
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.