Gledam da kupim, a da me ne oderu od para, nosac za Sony 32EX402. Gledam ove trozglobne (zglob pri zidu, centru i kod TV-a) u tehnomanijaku i zanima me neki kojim moze TV da se izrotira za 90 stepeni kada se ispruzi, a da ima lufta za jos. TV ima sirinu od 80 cm, sto znaci da mu je polovina 40. Tako da treba neki od 45 cm minimalno, kada se ispruzi od prvog do zadnjeg zgloba.
Svi imaju duzinu od 41.5 cm. Sto znaci da cu imati lufta od 1.5 cm. A treba mi minimum jedno 5 cm. Cela stangla sa srednjim zglobom od prvog do zadnjeg zgloba da ima min. 45 cm. Posto kad radim za kompom stoji mi normalno, a hocu da ga zarotiram za 90 stepeni da bi gledao TV iz kreveta. Ovako se rucno cimam vec neko vreme.
Moj rođak je stavio na zid neki Barkanov nosač sa 4 zgloba. Onaj sa leptirom otpozadi.Mnogo moćno izgleda. Baš kvalitetno. Mislim da ga je platio oko 4.500-5.000 din. tako nešto. Pokazivao mi je i njihov sajt https://www.barkan.rs pa pogledajte. Možda vam se nešto i dopadne. Pozz
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.