Digi ne može,odnosno može ali nije public,tako da se svodi na jedno te isto.A total polako staje,za par dana neće ni on ići na cs.E sad ako hoćeš naše kanale izbora nemaš,pošto ni polaris ne ide na cs,a ako hoćeš strane tu je izbor dosta dobar.Pretpostavljam da koristiš cccam?
uz pomoc interneta ,nadjes nekog ko nudi sharing imas ih po oglasima gomilu oni ce ti dati probnu C liniju na par dana i vidis da li ti odgovara ako ne onda trazis drugog dok ne budes zadovoljan i cenom i uslugom ubacis hadu plug-in za sharing i podesis C liniju da bi to sve funkcionisalo internet bi trebao da bude sa sto manjim pingom da nebi dolazilo do prekida recimo do 100ms mada ga netreba puno cene su bilo oko 10 jewra a za HD su trazili dodatnih 5 mada moras sve to proveriti
:: uz pomoc interneta ,nadjes nekog ko nudi sharing imas ih po oglasima gomilu oni ce ti dati probnu C liniju na par dana i vidis da li ti odgovara ako ne onda trazis drugog dok ne budes zadovoljan i cenom i uslugo :: ubacis hadu plug-in za sharing i podesis C liniju da bi to sve funkcionisal :: internet bi trebao da bude sa sto manjim pingom da nebi dolazilo do prekida recimo do 100ms mada ga netreba pun :: cene su bilo oko 10 jewra a za HD su trazili dodatnih 5 mada moras sve to proveriti
pa pravo da ti kazem bas i ne a pogotovu ne za hd ocu reci nisam imao prilike da vidim kako to sve radi ali da moze digi i total to sigurno moze neznam koji software koristis ja sam Dvbviewer pro i bio sam prezadovoljan posle onog Progdvb-ija
Ma jos sam totalni pocetnik, tek se raspitujem sta i kako ide, treba da mi stighe ss hd2 kartica pa da vidim sta dalje:)...
Ako ima nekog ko nudi card sharing nek mi se javi na mail. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: pa pravo da ti kazem bas i ne a pogotovu ne za hd ocu reci nisam imao prilike da vidim kako to sve rad :: ali da moze digi i total to sigurno moze neznam koji software koristis ja sam Dvbviewer pro i bio sam prezadovoljan posle onog Progdvb-ij ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.