Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Kućna tehnika
CARDSHARING, SKYSTAR HD2...HELP!
STRANA 1 OD 1
banee011 CARDSHARING, SKYSTAR HD2...HELP! 18.04.2011. 17:40 T35386

status: user
broj poruka: 124
Uzeo sam ss hd2, jel moze da se gleda total tv i digi, neki hd kanali preko cardsharing i kako to funkcionise??

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
offline71 re 18.04.2011. 19:21 #316299

broj poruka: 462
Digi ne može,odnosno može ali nije public,tako da se svodi na jedno te isto.A total polako staje,za par dana neće ni on ići na cs.E sad ako hoćeš naše kanale izbora nemaš,pošto ni polaris ne ide na cs,a ako hoćeš strane tu je izbor dosta dobar.Pretpostavljam da koristiš cccam?

IceCream zemo 18.04.2011. 19:25 #316302

broj poruka: 791
uz pomoc interneta ,nadjes nekog ko nudi sharing imas ih po oglasima gomilu oni ce ti dati probnu C liniju na par dana i vidis da li ti odgovara ako ne onda trazis drugog dok ne budes zadovoljan i cenom i uslugom
ubacis hadu plug-in za sharing i podesis C liniju da bi to sve funkcionisalo
internet bi trebao da bude sa sto manjim pingom da nebi dolazilo do prekida recimo do 100ms mada ga netreba puno
cene su bilo oko 10 jewra a za HD su trazili dodatnih 5 mada moras sve to proveriti
banee011 Re: zemo 18.04.2011. 20:04 #316312

Jel znas ti nekoga ko nudi sharing da mi preporucis?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

:: uz pomoc interneta ,nadjes nekog ko nudi sharing imas ih po oglasima gomilu oni ce ti dati probnu C liniju na par dana i vidis da li ti odgovara ako ne onda trazis drugog dok ne budes zadovoljan i cenom i uslugo
:: ubacis hadu plug-in za sharing i podesis C liniju da bi to sve funkcionisal
:: internet bi trebao da bude sa sto manjim pingom da nebi dolazilo do prekida recimo do 100ms mada ga netreba pun
:: cene su bilo oko 10 jewra a za HD su trazili dodatnih 5 mada moras sve to proveriti
IceCream re 18.04.2011. 20:30 #316314

broj poruka: 791
pa pravo da ti kazem bas i ne a pogotovu ne za hd ocu reci nisam imao prilike da vidim kako to sve radi
ali da moze digi i total to sigurno moze neznam koji software koristis ja sam Dvbviewer pro i bio sam prezadovoljan posle onog Progdvb-ija
banee011 Re: re 18.04.2011. 20:42 #316315

Ma jos sam totalni pocetnik, tek se raspitujem sta i kako ide, treba da mi stighe ss hd2 kartica pa da vidim sta dalje:)...

Ako ima nekog ko nudi card sharing nek mi se javi na mail.

:: pa pravo da ti kazem bas i ne a pogotovu ne za hd ocu reci nisam imao prilike da vidim kako to sve rad
:: ali da moze digi i total to sigurno moze neznam koji software koristis ja sam Dvbviewer pro i bio sam prezadovoljan posle onog Progdvb-ij
::
Hill cs 19.04.2011. 01:12 #316393

broj poruka: 19

i mene interesuje cs za HD preko SkystarHD kartice pa ako ima neko nekoga da radi OK neka mi baci na mail. hvala.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs