Ne reklamiram ih, niti me interesuju, sto se mene tice to je jedna obicna kretenska firma sa momcima koji vas setaju gore dole levo desno i tako dalje, medjutim ovo me je preseklo:
Jedina mana je rezolucija i donekle taj nesretni ugao vidljivosti 160/160 za koji nisam siguran da ce da bude ok, jer se tv gleda iz jednog kauca pod uglom od 0, a sa drugog je ugao mnogo ostriji.
Uostalom, ne razumem se ja u te LCDove, nego rek`o daj vise da keva makne iz dnevne sobe ovog odvratnog Samsunga 72` kome je uzgred i crk`o ekran, pa mu treba 10 min da prestane da treperi, a uz to je tezak ravno 47 kilograma (ko prosecna zgodna zena, sto i nije tesko podici) ali njega zelim samo da vidim razbiVenog u komade sto cu i licno da uradim pristane li da se ovo LG-ovo chudo tehnike od svojih 33999 dinara kupi :))
Kontam da je bolji od ovih Voxova, Foxova, i raznoraznih kineskih low-budget pi$%^a materinih :)
Nista senzacionalno sto se tice cene, a ni parceta tehnike. U metrou redovno ima nesto ovako po ovoj ceni, bio je i fullHD za 38-9 hiljada samsung
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: Ne reklamiram ih, niti me interesuju, sto se mene tice to je jedna obicna kretenska firma sa momcima koji vas setaju gore dole levo desno i tako dalje, medjutim ovo me je preseklo :: :: http://tinyurl.com/5ttmyh :: :: Jedina mana je rezolucija i donekle taj nesretni ugao vidljivosti 160/160 za koji nisam siguran da ce da bude ok, jer se tv gleda iz jednog kauca pod uglom od 0, a sa drugog je ugao mnogo ostriji :: :: Uostalom, ne razumem se ja u te LCDove, nego rek`o daj vise da keva makne iz dnevne sobe ovog odvratnog Samsunga 72` kome je uzgred i crk`o ekran, pa mu treba 10 min da prestane da treperi, a uz to je tezak ravno 47 kilograma (ko prosecna zgodna zena, sto i nije tesko podici) ali njega zelim samo da vidim razbiVenog u komade sto cu i licno da uradim pristane li da se ovo LG-ovo chudo tehnike od svojih 33999 dinara kupi :) :: :: Kontam da je bolji od ovih Voxova, Foxova, i raznoraznih kineskih low-budget pi$%^a materinih :)
Ali pogledaj jbnu cenu od jedva 305 eura... Za HD Ready 32` nit` videh bolji brend nit` manju cenu... Uostalom, ja imam na cemu da gledam 1920x1080 filmove a druga stvar, ne treba mi jer nece biti kod mene u stanu .) Dakle, mene vishe zanima da li je ovo neka podvala i shkart ili je OK i sluzice dobro bar 4-5 godina, bez neke preterane zajebavancije... To je sve.
Kontam da jeftinije necu proci od ovoga, uostalom taj nesretni Samsung 72cm je placen oko 30000 dinara jos 2005. kada je evro bio ispod 80 din. Tako da definitivno smatram da je ok kupiti ga, a to sto nije full hd, jbg... Uostalom, zeni to treba da gleda prvi drugi pink eurosport i ostalo, a ne da svrshava na napucanu sliku HD filmova... Ona bre ni ne zna sta je HD ako cemo iskreno :p
Aj nadji mi Full HD do 500 evra, i napisi ovde predloge, mene vishe boli mozak od tih tv-ova, uostalom jbt, zar mu nije osnovna namena da ga koristish za gledanje prvog drugog pinka eurosporta i tako dalje, mama nece sigurno traziti da joj pushtam full hd filmove, uostalom zena ni ne gleda filmove, vec spanske serije ko i svaka regularna i po propisima - mama :)
Kažem ja bih izbegao zato što za te pare možeš da uzmeš jevtiniji 1366x768 sa 32``. Čučnuće cene još kroz mesec-dva, na nekoj akciji, ispod 30 soma sigurno. Ako već gledaš kako da jevtinije prođeš. A za manje od 500e, evo ti ovaj Samsung(prvi koji sam video), iste dijagonale, naravno full HD: http://goo.gl/zcRig
:: Aj nadji mi Full HD do 500 evra, i napisi ovde predloge, mene vishe boli mozak od tih tv-ova, uostalom jbt, zar mu nije osnovna namena da ga koristish za gledanje prvog drugog pinka eurosporta i tako dalje, mama nece sigurno traziti da joj pushtam full hd filmove, uostalom zena ni ne gleda filmove, vec spanske serije ko i svaka regularna i po propisima - mama : :: ::
Kazem: ovo nije nista specijalna akcija, samo je fora kao da je bio 42 hiljade. U metrou su bili na akciji za 40ak hiljada fullHD televizori Samsung. Ali, posto vec kazes da ce samo to da gleda, onda uzmi, mislim, apsurd je bacati pare kad nece da se koristi za to.
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
Vidi ovako, imam ovaj tv nekih 6 meseci i mogu ti reci da je odlican i da sam prezadovoljan, kao prvo ima jako lepe boje, dobar zvuk, odlican meni lak za koriscenje, koristim ga i kao monitor na htpc-u i slika je fantasticna! dobra stvar je sto moze da se otkljuca i da gledas preko usb-a slike, filmove u Full HD rezoluciji, divx,dvd...slike naravno , a mozes i muziku da slusas :) jednom recju odlican tv za male pare:)
Ovaj TV sto dbqp naveo nit ima usb, nit ima fullHD rezoluciju, koliko ja vidim opis na sajtu
:: :: :: Vidi ovako, imam ovaj tv nekih 6 meseci i mogu ti reci da je odlican i da sam prezadovoljan, kao prvo ima jako lepe boje, dobar zvuk, odlican meni lak za koriscenje, koristim ga i kao monitor na htpc-u i slika je fantasticna! dobra stvar je sto moze da se otkljuca i da gledas preko usb-a slike, filmove u Full HD rezoluciji, divx,dvd...slike naravno , a mozes i muziku da slusas :) jednom recju odlican tv za male pare:)
Za te pare itekako vredi. Razmisljam sad da uzem jedan. To pun hd batali. razliku neces da primetis sigurno. Možda na 47 inca +. Ovakvi hd ready su na akcijama najniže bili 39999, tako da definitivno vredi jedino nisam pratio kako se krecu cene u svetu. Možda globalno padaju za takve tipove cene pa ce onda i sve biti s tom cenom. Slobodno uzmi.E sad za akcije u metrou ja nisam vido iskreno 32 inchni tv lg samsung i te marke za ovakvo nisku cenu.Inace puni hd imas za 50 000.Al ko sto reko poredjaj 10 tv-a 5 hd ready 5 full hd i ako uspes da pogodis koji je koji svaka cast.Jedino je malo nezgodno ako oces komp na tu rezoluciju da povezujes ispada malo loše al to samo ako oces ko monitor da ga koristiš tj ako gledas filmove sa komjutera i igras igre extra radi jedino reko ako ga koristiš ko monitor nece da valja bas. A usb pa sta ce ti to svi smo jurili da preko usb-a može da pusta hd filmove i još pride da pusta i dts. Ja uzo takav al za puno vece pare. Ovaj je ko bombona jeftin i lep. kupuj to i aj cao. Sad sam pogledo cene imas pun hd za 47000 i 48000 iljade u neptunu samsung s530 i lg 420. Ovaj je 34000. 13000-14000 razlika za nesto sto neces primetiti.Bar ja nisam al imam dioptriju tako da .... :) Aj pa cao
Pal rezolucija znate kol`ka je, 1024x768 znate sta je, pa realno jebemu misha i ja bi voleo 2560x1600, pa sve to duplo, pa josh vishe, al pitam vas ponovo: Zheni koja nema blage veze o tome, da li joj zaista treba da puca 500 evra u ova crna vremena na neshto shto ce 80% svog zhivota da provede u skupljanju prashine!? I gledanju RTS1,2, Pinka, Foxa, Avale, i ostalih gluposti... :)
Ma kupuj to i ne brini, za Spanske serije je i vise nego dobar
:: Pal rezolucija znate kol`ka je, 1024x768 znate sta je, pa realno jebemu misha i ja bi voleo 2560x1600, pa sve to duplo, pa josh vishe, al pitam vas ponovo: Zheni koja nema blage veze o tome, da li joj zaista treba da puca 500 evra u ova crna vremena na neshto shto ce 80% svog zhivota da provede u skupljanju prashine!? I gledanju RTS1,2, Pinka, Foxa, Avale, i ostalih gluposti... :)
kupuj i pevaj... ta wxga rezolucija je 100put bolja za gledanje standardne televizije od full hd-a. samo bi se zajebo da kupis full hd, taj tv ionako nece izgurati 10 godina za koliko ce mozda doci hd televizija na nase prostore...
Da vidiš kako je `100 puta` sa recimo nekim digital paketom, npr SBB D3 Digital i slični.
:: kupuj i pevaj... ta wxga rezolucija je 100put bolja za gledanje standardne televizije od full hd-a. samo bi se zajebo da kupis full hd, taj tv ionako nece izgurati 10 godina za koliko ce mozda doci hd televizija na nase prostore...
pa vidi ovako, tih modela od 32` (82cm) ima koliko hoces po raznoraznim radnjama i svima je cena od 34K pa do 38-39K proizvodjaci razliciti (citaj ispod ekrana pise drugo ime a prave ga iste kosooke baje tamo negde ko zna gde nebitno kako se zvao) i svi ti modeli od 32` imaju istu rezoluciju 1366x768 (oni koji imaju vecu tj bolju nisu u tom cenovnom rangu) ako bas hoces tv sa 1920x1080 onda cena mora biti preko 40K prosto (primer Toshiba 32LV733G u istoj toj firmi koju si naveo kosta 43K i ima 1920x1080) glavno pitanje na koje samo ti mozes da znas odgovor je da li je stvarno potrebno 1920 ili nije ako nije potrebno onda mozes da biras sta i kako za 34-35K dinara ako jesto potrebno 1920 onda dresi kesu za vece pare
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.