Kupi Sony,skuplji je ali vredi svaku paru.Ja sam imao CRT Wegu,a sada imam SONY KDL-32EX302AEP i placen je u Tehnomarketu 44.000 pre tri meseca.Lg je OK ali moj izbor je Sony.Pozdrav.
imam i ja isti takav sony, ova nasa analogna televizija mnogo bolje izgleda na toj wxga rezoluciji nego na full hd iste velicine tv-a.. nisu mi jasni ljudi koji se zalete da kupe ne znam kakav tv sa full hd i cudima da bi gledali analognu televiziju...
:: :: Kupi Sony,skuplji je ali vredi svaku paru.Ja sam imao CRT Wegu,a sada imam SONY KDL-32EX302AEP i placen je u Tehnomarketu 44.000 pre tri meseca.Lg je OK ali moj izbor je Sony.Pozdrav :: ::
:: imam i ja isti takav sony, ova nasa analogna televizija mnogo bolje izgleda na toj wxga rezoluciji nego na full hd iste velicine tv-a.. nisu mi jasni ljudi koji se zalete da kupe ne znam kakav tv sa full hd i cudima da bi gledali analognu televiziju... ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.