Jednom mom poznaniku je porikavalo bukvalno sve sto je prikljuceno na 220V kada mu je u blizini kuce udario grom.Cak i grejac na bojleru je probio, a di nece elektronika.
@matz: Hm, ako je procesor zveknuo na tom TV-u, nesto mi ne uleva nadu da ces lako da ga iskopas, a o ceni da i ne pricam, mogu da te oderu ko vola, nazalost.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: Da li ti je TV radio za vreme grmljavine ili je bio u Standby-u :: Interesuje me da li je moguće da ga grmljavina omlati uređaje ako su u Standby-u :: :: ::
Ako ga ne nađeš kod nas u servisima možeš da mi pošalješ mail sa tačnom oznakom čipa pa da ti ga poručim iz Kine. Jednom mesečno poručujem kontrolere i još neke čipove a imaju ih sigurno jer sam naručivao procesore za TFT monitore
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.