Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Kućna tehnika
USB to TV
STRANA 1 OD 1
Ishmerish USB to TV 25.02.2011. 19:29 T34003

status: user
broj poruka: 7285
Dakle kako i sa cim povezati USB pen drive sa tv-om koji nema usb ulaz?

Tv mi ima av i scart ulaze e sad je moje pitanje da li postoje kod nas USB to AV kablovi ili neke stanice za tu rabotu?

Video sam jedan AV to USB ali to je za povezivanje audio/video uredjaja sa kompom.
Meni treba zenski usb na jednoj a svideo/audio na drugoj strani.

Lala 4ever!
http://spedr.com/4tb3h

http://imgur.com/QFXgQ.jpg

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VMARC Jedino playerom koji ima USB ulaz 25.02.2011. 19:52 #299029

broj poruka: 9420
Ili flesom koji ima AV out :)

S1000RR

tortojed Pazi, tu se radi o potrebi da neki video materijal bude prosledjen 25.02.2011. 19:53 #299031

broj poruka: 10997
tjuneru TV prijemnika. Dakle, ne moze biti govora o jednostavnom kabl-adapteru (sa jedne strane USB a sa druge AV chinch ili SCART). Drugim recima, treba ti plejer koji na sebi ima ulaz za USB storage, odnosno uredjaj koji ce modulisati signal koji procita na USB-u i poslati ga tjuneru. Ja sam pre nekoliko meseci kupio (jos jedan) DVD (standalone) plejer koji ima integrisan citac mem kartica i USB prikljucak (prima i flash diskove i eksterne HDD) pa pustam filmove i muziku i sa kartica i flash-eva...
codeus ... 25.02.2011. 20:55 #299050

broj poruka: 4054

kupovinom tv-a sa usb ulazom :) ... ili sto kaze vmarc flashkom sa scart ulazom .. mislim da sam video negde takav fles .. a da u beyond3000
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs