Treba mi media plejer do nekih 80EU za 42` TV, da je pouzdan, da podržava sve formate za audio, video i img, da može da radi u FULL HD formatu, da nema problema sa subtitlovima, da ima daljinski itd...
Ako mene pitaš, jedini plejer vredan para je WD TV Live HD Media Player. Problem je što on ne košta 80 eur, već čak 14450 dinara, a i to je akcijska cena, regularna je oko 17000 dinara.
Koja je udaljenost pc-a od tv-a ? ja sam uzeo 10m kvalitetnog hdmi kabla i 10m optickog sa pozlacenim konektorima i povezao pc sa tv-om i hi-fi ozvucenjem , nisam primetio nikakav gubitak u kvalitetu, slika savrsena , zvuk isto tako...
najeftinija i najbolja varijanta...... nikad nece zastariti kao player, nema sta da se zezas i podesavas, pustis sa pc-a i uzivas ...mozes tako da uzmes kvalitetniji wi-fi komplet i pikas sve na velikom tv-u
:: Treba mi media plejer do nekih 80EU za 42` TV, da je pouzdan, da podržava sve formate za audio, video i img, da može da radi u FULL HD formatu, da nema problema sa subtitlovima, da ima daljinski itd.. :: :: :: https://www.hwgurus.com/forum
Jednostavno nije to to. Imam laptop koji služi nečemu drugom. Televizor je u dnevnoj sobi, ne želim kablove oko njega itd. Sa druge strane, kad radim na laptopu, da me ne cima žena koja hoće da poveže laptop sa televizorom jer hoće da gleda film, pa da vučem kabl sa jedne strane sobe na drugu itd. Jednostavno laptop mi ne služi za gledanje filmova, a ova spravica je idelana za to i suži samo za to. Uzeću sutra O!PLAY mini jer ne vidim bolju kupovinu.
1. Formatiraš fleš USB stick 2. Prebaciš na njega install.img file 3. Upališ pleyer, kad ti pokaže meni ubaciš fleš memoriju i sačekaš 10-15sec 4. Ugasiš oplay i izvadiš kabl za struju (ne vadiš fleš memoriju ona stoji konstantno konektovana) 5. Uzmeš neki oštar tanak predmet (igla recimo) i pozadi držiš nekih 10sec dugme za reset 6. Vratiš kabl za struju i uključiš O!PLAY mini 7. Kada ti se pojavi meni ideš na Setup > Firmware Upgrade > USB upgrade i pritisneš OK 8. Zavališ se u stolicu i sačekaš da se flešuje O!PLAY mini
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.