Da li neko ima iskustva sa gore pomenutom markom tva?! nasao sam model od 26` sa usb plejerom koji pusta i divx i mkv ,cena je ok, ali ne znam kakva bi bila podrska za titlove i uopste kako su se pokazali?!?! konkretan model je ovaj http://crown.bg/catalog/product_details/tv_lcd_crown_26742_dvb_t_mpeg4/
Jel` to behu oni KamaCrown, kasnije samo Crown? Ili su od početka bili inventivno, samo Crown, ne znam.
Stvar od 26` ima rezoluciju kilavijeg laptopa.... 1366х768 I ima taj usb kura?-pallac.... nemam pojma, osim rezolucije ne mogu za drugo sa pouzdanim razlozima da se izjasnim protiv. Ali mislim da je rezolucija dovoljan razlog. Po meni je budala svako ko kupi nov LCD a da nema HD rezoluciju, da ne kažem i oni koji trče pred rudu i kupuju nešto što nije po serbistanskom budućem digitalnom standardu dvb-t2 sa mpeg4... a svi koje vidim, su kombinacija ovoga bez tog t2... ili bez mpeg4, uglavnom, naše baje će da izmisle nešto treće, što niko nema a samo bedni Serbistanac ima da kupuje.... Inače, neće videti RTS. Ako ti ne smeta rezolucija, a ti kupi pa nam pričaj.
Kvalitet ok, radi godinama...i taj LCD je valjda solidan, pogotovo ako su cene kao što kaže Ish...a Kamacrown imam liniju, ćale kupio otprilike negde kad sam se rodio(`85), još uvek radi, a za pslednjih 5-6 godina sam promenio 5 Sony/Samsung/Panasonic linija.... Fiat iustitia, et pereat mundus
Roditelji jednog od mojih roditelja imaju nekakav lg od 32 inca sa 1366x768 i uopste ga nisam dozie katastrofalno kada sam pristekao lap i to preko vga kabla, cak sam bio fasciniram slikom dok sam stajao na oko metar od njega prvih nekoliko minuta. Analogna tv slika mi je uvek odvratna na lcd-u pa tu nikakvu razliku nisam video.
Naravno, bolje je full hd, i sebi bih uvek uzeo full hd, ali posto se ovde prica o crown-u (koji je cini mi se nesto kao neo i te socijale) onda nema svrhe pricati o full hd rezoluciji, 1366 je vise nego dovoljno za tv od 26. (po mom vrlo subjektivnom misljenju)
To je taj!!! CamaCeown čuveni krš neopevani. Imam jedan `muzički stub` u selu. Cirke ax5W. Sabiva koliko krči. Jednom sam video i verziju sa CD plejerom. Koma. Mislim da je bio u Sportovoj radni.
support normality
:: Jel` to behu oni KamaCrown, kasnije samo Crown? Ili su od početka bili inventivno, samo Crown, ne znam :: :: Stvar od 26` ima rezoluciju kilavijeg laptopa.... 1366х76 :: I ima taj usb kura?-pallac.... nemam pojma, osim rezolucije ne mogu za drugo sa pouzdanim razlozima da se izjasnim protiv. Ali mislim da je rezolucija dovoljan razlog. Po meni je budala svako ko kupi nov LCD a da nema HD rezoluciju, da ne kažem i oni koji trče pred rudu i kupuju nešto što nije po serbistanskom budućem digitalnom standardu dvb-t2 sa mpeg4... a svi koje vidim, su kombinacija ovoga bez tog t2... ili bez mpeg4, uglavnom, naše baje će da izmisle nešto treće, što niko nema a samo bedni Serbistanac ima da kupuje... :: Inače, neće videti RTS :: Ako ti ne smeta rezolucija, a ti kupi pa nam pričaj :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
Video si ti moj q prijatelju, taj televizor - ekran treba da posluži za vreme HD signala. Merkajući sadašnji odvratni analogni TV signal, možeš samo da dobiješ pogrešan zaključak. Da si priključio neki izvor HD signala, digitalnim putem povezan, i onda gledao jedan pored drugog ful HD i taj skljaštreni pola HD, e onda bi video razliku. Tada - recimo, uskoro ili možda i ne, onaj ko ima skljaštreni lcd - može da ga duva. Prodaće ga samo tako ili će morati lepo da ga trpi. No, ako je para jaaako bitna, nema tu izbora mnogo,
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
:: Roditelji jednog od mojih roditelja imaju nekakav lg od 32 inca sa 1366x768 i uopste ga nisam dozie katastrofalno kada sam pristekao lap i to preko vga kabla, cak sam bio fasciniram slikom dok sam stajao na oko metar od njega prvih nekoliko minuta. Analogna tv slika mi je uvek odvratna na lcd-u pa tu nikakvu razliku nisam video :: :: Naravno, bolje je full hd, i sebi bih uvek uzeo full hd, ali posto se ovde prica o crown-u (koji je cini mi se nesto kao neo i te socijale) onda nema svrhe pricati o full hd rezoluciji, 1366 je vise nego dovoljno za tv od 26. (po mom vrlo subjektivnom misljenju) :: :: i5 750 : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb :: samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : samsung 931bw :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.