Pa to se ne pita ovde, nego sam probistris po netu review i za jedan i za drugi risiver. Previse je ovo subjektivna stvar. Neko voli H/K zvuk, neko voli japance. Slusao sam poslednju H/K seriju, zvuk povucen, onako tipicno americki... (ja ga ne volim) Zavisi i od zvucnika koje imas... Ja licno bih isao na Onkyo.
Edit: Evo ti group test nekih risivera. Po njima ovaj Onkyo je bio bolji od Cambridge Audio Azur 540r v3 sto je dovoljno da se odlucis, plus ima jace pojacalo, ali i nekih mana. Procitaj pa vidi da li ti odgovara. Jos bolje da ga poslusas http://www.avreview.co.uk/news/article/mps/UAN/1874/v/3/sp/ __________________________________________________________ Velg Bort Livet
HK je nesto jaci i ima bolje `specifikacije` zvuka (opsti kvalitet, to jest...
18.01.2011. 14:13
status: user broj poruka: 10997
nize nivoe distorzija itd.). S druge strane, ovaj model Onkyo-a je 7.1, iako je pitanje koliko to u praksi znaci (5.1 + side speakers)... HK je generalno poznat i po velikoj izdrzljivosti/trajnosti svojih proizvoda (premda ni Onkyo ne pravi bofl)... Moj izbor bio bi HK.
H/K bejase dobar, sada je prosek kao i svi poznatiji brendovi u hi-fi svetu. (naravno zavisi od cenovnog ranga i samog sluha osobe) To sto si procitao specifikacije nista ne znaci. Pise i na tarabi...
__________________________________________________________ Velg Bort Livet
samo ti uzmi Harmana i da budes srećan što si ga izabro ja sam imao avr4000 i to je sviralo extra i za muziku i za filmove.mogu da zamislim samo kakav je monstrum ovaj 7000, taj onkyo je slabiji model i nemoze da se meri sa harmanom niti je u toj klasi. naravno ne vredi ti nijedan ako nema originalni daljinski što je često kod nas .
Svi su u perfektnom stanju samo me brine ovaj harman posto je dosta stariji.proizvodio se od 2000g dok je onkyo star max 2godine.i ima hdmi prikljucke.Bas sam u dilemi
Ja ti rekoh, taj matori harman je nesumnjivo dobar, ali u ovom slucaju Onkyo. Koje ces kutije kaciti na risiver? __________________________________________________________ Velg Bort Livet
Imam rucno pravljene kutije sa monacor high-end driverima oko 100sinusa i nemam dilemu da ce ovaj onkyo da extra svira posto sam imao stereo onkyo pojacalo i imao je extra zvuk bas onakav kakav mi treba pun bas i topao zvuk.Tipicki japanski :)
Ovaj model je izasao 2007.godine u prolece. Tada je cena bila oko 450-500 €. Mislim da je cena realna,ako je stvarno ocuvan,bez ogrebotina (nije nosen na zurke) i ima original daljinac.
:: a jel vredi ovaj Onkyo Tx-sr605 300evrica star 2g.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.