Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Kućna tehnika
Panasonic plazma i Viera image viewer
STRANA 1 OD 1
Sub-Z Panasonic plazma i Viera image viewer 14.01.2011. 16:07 T32692

status: user
broj poruka: 1620
Nedavno sam uzeo Panasonic tx-p42u20e. Sve pohvale za Tv, radi odlično, kako s analognim signalom(SBB), tako i sa HDMI-jem(preko kompa). Jedino što me muči jeste puštanje video fajlova preko sd kartice. Posle pregleda 150000 sajtova utvrdio sam sledeće-tv pušta AVCHD format( konvertuje se pomoću multiAVCHD-a), sam fajl mora tako da bude naslovljen i masa ljudi ima slične probleme( zato, jelte, standalone BD plejer košta 150+ e). E sad, probao sam 20ak fajlova raznih formata(avi, mkv, mp4 itd) i jedino što je hteo da pusti je neka serija u mkv formatu, uredno konvertovana u avchd ( evo linka koga ne mrzi da pogleda http://goo.gl/ZBK8r ) . Ostalo-patka. Jedino što nisam probao je je `gotov` avchd blu ray film, iz razloga što nemam toliku sdhc karticu(preko 8 gb). Sve u svemu, bio bih zahvalan ako neko ima sličan tv i uspeo je u ovome, ili ima neki savet...

Fiat iustitia, et pereat mundus
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
alumiroi Isto 14.01.2011. 23:24 #283136

status: user
broj poruka: 99
Panasonic ali lcd i sve je super osim sto tog SD čitača.
Ja sam digao ruke i merkam WDTV.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs