U pitanju je neki Vox ili Fox dvd player. Kada je disk narezan tako da su npr. filmovi ili serije u .avi zapisu van foldera plejer normalno pokazuje sadrzaj. Kada se zapisi postave u folder ili vishe foldera, plejer vidi foldere i moze se uci u njih ali se ne vidi sadrzaj u folderima. U chemu je caka, nikada nisam koristio dvix plejere? Pomoc mi treba.
Probaj da nadjes na daljinskom dugme za prebacivanje sa slika na filmove, kod mene ispod tog dugmeta pise TITLE... to je kada narezes i sliku uz film. U buducnosti rezi film i pored filma prevod koji ima identicno ime kao film samo naravno razlicitu ekstenziju. (.avi .srt )
nazalost, ovi divx-dvd playeri su mnogo tesko njesra, znaci svi moras po nekom pravilu da rezes, ne mozes da dorezes filmove, subtitle zajebava kad nema isti naziv kao i film, mkv vecina ne moze da procitai 300 qraca jos, znaci to treba da se zabrani da se prodaje, ili ima da cita sve sadasnje aktuelne formate ili u kantu da ide, i mene tako redovno nerviraju ovi playeri :@
:: :: :: :: Probaj da nadjes na daljinskom dugme za prebacivanje sa slika na filmove, kod mene ispod tog dugmeta pise TITLE... to je kada narezes i sliku uz film. U buducnosti rezi film i pored filma prevod koji ima identicno ime kao film samo naravno razlicitu ekstenziju. (.avi .srt )
To sa `title` sam probao i nije uspelo. Jednom jeste, na nekom Lg-u. Probacu opet kad ga dovatim. I ubuduce cu rezati bez foldera, sve na kamaru. Pozdrav e, drz` da ti ga nabijem!
:: :: :: :: Probaj da nadjes na daljinskom dugme za prebacivanje sa slika na filmove, kod mene ispod tog dugmeta pise TITLE... to je kada narezes i sliku uz film. U buducnosti rezi film i pored filma prevod koji ima identicno ime kao film samo naravno razlicitu ekstenziju. (.avi .srt )
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.