Ovo kao da je telekom platio...:) Niti je IPTV bolji po kvalitetu od digitalne kablovske, niti je tacno da digitalna kablovska nema 16:9 kanale, niti je tacno da je DVB-T standard za prenos kablovskog digitalnog signala vec je to DVB-C, niti je tacno da digitalna kablovska nema mogucnost za HDTV i VideoOnDemand... itd.. Imam utisak kao da je test pisao direktno neko sa `Telekom` saltera:)
Re: A, da. Telekonj, jedan od generalnih sponzora Benchmarka...
25.11.2010. 10:15
status: user broj poruka: 9121
Isto kao i Telenor :).
Pozdrav!
:: Ti si ono beše iz SBB-a? :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston - 8600GT - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
Ma nema problema, zajebavam se i za jedno i za drugo.
U pravu si, jeste malo pederski* pisati neozbiljne testove a plaćaju te za to, ja ovde mogu da pišem šta mi padne na um jer to radim od svog dobrog srca, za bolju karmu i na božju veresiju.
* izvinjavamo se gej populaciji, `pederski` je ovde u prenesenom značenju i nema veze sa homoseksualnošću.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Peder, peskir, pesak peskiric, derpe ili gej, isto ti je cmar meraklija je cmar meraklija..... Nece se oni uvrediti samo im dupe ne vredjaj, i sve je ok, a sta ces derpe ko derpe, neka mu kad voli.
:: Ma nema problema, zajebavam se i za jedno i za drugo :: :: U pravu si, jeste malo pederski* pisati neozbiljne testove a plaćaju te za to, ja ovde mogu da pišem šta mi padne na um jer to radim od svog dobrog srca, za bolju karmu i na božju veresiju. :: :: * izvinjavamo se gej populaciji, `pederski` je ovde u prenesenom značenju i nema veze sa homoseksualnošću :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston - 8600GT - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: :: :: niti iz nekog drugog `kabla` Samo sam iznenadjen onakvim tekstom, mada nisam znao da je `Telekonj` u upravnom odboru doticnog sajta: :: :: ::
:: Peder, peskir, pesak peskiric, derpe ili gej, isto ti je cmar meraklija je cmar meraklija.... :: Nece se oni uvrediti samo im dupe ne vredjaj, i sve je ok, a sta ces derpe ko derpe, neka mu kad voli ::
Nemam ni ja dokle god spavaju i mimo su mog vidokruga su ok. A da malo sam se pogrdno izrazio ja se izvinjavam forumu. Edit: Strucni naziv bi bio ANUS LJUBITELJI.
:: Ma nemam problema s tim i takvim pederima, više imam sranja s pederčinama što homoseksualci nisu. :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston - 8600GT - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: Peder, peskir, pesak peskiric, derpe ili gej, isto ti je cmar meraklija je cmar meraklija.... :: :: Nece se oni uvrediti samo im dupe ne vredjaj, i sve je ok, a sta ces derpe ko derpe, neka mu kad voli :: :: ::
:: Nemam ni ja dokle god spavaju i mimo su mog vidokruga su ok :: A da malo sam se pogrdno izrazio ja se izvinjavam forumu :: Edit :: Strucni naziv bi bio ANUS LJUBITELJI ::
LG 42LD420, Athlon II x4 630, GA-MA785G-UD3H, OCZ Reaper 2x2gb ddr2 cl4, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo Black
:: Deskriptivno, al više volim onaj kraći al jednako stručan - REKTOFILI :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston - 8600GT - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: Nemam ni ja dokle god spavaju i mimo su mog vidokruga su ok :: :: A da malo sam se pogrdno izrazio ja se izvinjavam forumu :: :: Edit :: :: Strucni naziv bi bio ANUS LJUBITELJI :: :: ::
LG 42LD420, Athlon II x4 630, GA-MA785G-UD3H, OCZ Reaper 2x2gb ddr2 cl4, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo Black
:: Hehe, mnogo sam nešto krelativan jutros a moguće i da sam već negde čuo pa mi se sad vratilo. :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston - 8600GT - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: :: :: REKTOFILI!! xD xD xD xD hahahahahaha :: :: ::
Inače primetio sam kod druga na IPTV da kad uključi TV internet krene žestoko da trokira. Do nivoa neupotrebljivosti!
E sad kakva je situacija sa Digitalnom kablovskom? Da li se i tu deli na isti način širina za Internet i TV?
A benchmark,.. ko još njima išta veruje? SK je takodje davno kada sam ga čitao znao da ako podmažete ekstra nafali uredjaj. Saznao od osobe koja im je nešto slala na test.
Fala bogu sad ima foruma i oprečnih mišljenja, pa čovek svašta može sam da izbunari.
PS. Šta se dogodilo sa benchhouse, kontam da ne postoji više?
Ne deli se na isti nacin, tj svaki signal ima svoju modulaciju i svoj opseg frekvencija tako da se ne `sudaraju` i ne mesaju. Ja za ove dve godine od kad sam na kablu, nisam imao problema te vrste, a ni nekih drugih problema:)
DušanNastić Beograd,
:: Inače primetio sam kod druga na IPTV da kad uključi TV internet krene žestoko da trokira :: Do nivoa neupotrebljivosti :: :: E sad kakva je situacija sa Digitalnom kablovskom? Da li se i tu deli na isti način širina za Internet i TV :: :: A benchmark,.. ko još njima išta veruje? SK je takodje davno kada sam ga čitao znao da ako podmažete ekstra nafali uredjaj. Saznao od osobe koja im je nešto slala na test :: :: Fala bogu sad ima foruma i oprečnih mišljenja, pa čovek svašta može sam da izbunari :: :: PS. Šta se dogodilo sa benchhouse, kontam da ne postoji više :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.