Imam problem. Kupio sam HDMI kabal i povezao sam pc i tv sa njim ali , kakve sam srece uvek imam neki problem , imam sliku ali nemam zvuk. Ko boga vas molim pomagajte. instalirao sam driver za grafu cak sam i povezao grafu sa zvucnom s/pdif kablom ali problem je i dalje tu. Koristim win 7 ultimate 32 grafa je nvidia GTS250 a tv je LG 2510 LF 42 inca. Unapred hvala.
Poslusao sam baxa ali problem je i dalje tu. Otvarao sam kuciste i ponovo sam povezao spdif kabal ali sam primetio da mi u uputstvu za maticnu pise da mi za hd zvuk treba spdif kabli sa 3 zice a meni ima samo 2 sto sam dobio uz grafu.N a dzeku mi ima kabal na spdifout i gnd a fali mi +5V. Cak sam i u biosu ukljucio HD audio ali opet nemam zvuka. Sad me zanjima da li je to mozda do kabla ili treba da nastelujem nesto u samom windowsu. Unapred hvala
Ja sam samo iz graficke u tv hdmi kabal stavio i radio mi zvuk na tvu. Jedino sam isao u realtek manager i stavio da mi dfault deviza bude hdmi audio. I to je to
LG 42LD420, Athlon II x4 630, GA-MA785G-UD3H, OCZ Reaper 2x2gb ddr2 cl4, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo Black
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.