Imam zvucnike na racunaru koji su krsh i spremni za bacanje a isto tako liniju koju ne koristim, a iako nije audio savrsenstvo njeni zvucni su mnogo bolji od postojecih na kompu. Interesuje me zana li neko kako da povezem komp sa micro linijom Panasonic PM10 i sta je potrebno od kablova ako je izvodljivo.
ubacis izlaz iz kompa na line-in ulaz na liniji ... uglavnom su ulazi ne linijama cinc tako da ce ti trebati kabl sa muskom bananom i 2 zenska cinca ... ima svida to da se kupi
Stvar nije tako crna kao što izgleda. Ne znam koliko se sam razumes u elektroniku, ali svaki spretniji tehničar može da ti napravi paralelni ulaz na predpojačalo, i onda jednostavno postaviš selektor na CD ili TAPE (ako ima kasetofon, npr.) i to je sve.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.