Verovatno ima mogućnost da pušta DivX sa usb flash-a ili card reader-a pa se na to odnosi. Znam da neki HDTV-i to mogu. Ne znam šta bi drugo moglo da bude.
:: Kakve veze mpeg4 ima sa TV-om :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: ::
Nema to veze sa playerom,vec H.264/MPEG-4 AVC mu omogucuje enkodovanje HD kanala,tako da se mogu gledati HD kanali za razliku od starijih modela koji nisu imali mpeg-4 podrsku.
Evo potrebna mi je pomoc posto se dvoumim izmedju dva modela pa ako moze neki odgovor ili savet sta uzeti.Naime sutra je u metrou na popustu Sony KDL-32BX400 za nekih 42-43 hiljade.Da li uzeti taj model ili dati 53-54 hiljade za samsung 32c530? Sta je bolja kupovina i da li je ovaj model sony-a ok ili je neki dresh.Ako moze neki brzi odgovor posto bih sutra morao da kupim lcd. Pozdrav.
ovaj sony je original turska roba a ne neki kineski bofl .-))))
:: :: :: :: Evo potrebna mi je pomoc posto se dvoumim izmedju dva modela pa ako moze neki odgovor ili savet sta uzeti.Naime sutra je u metrou na popustu Sony KDL-32BX400 za nekih 42-43 hiljade.Da li uzeti taj model ili dati 53-54 hiljade za samsung 32c530 :: Sta je bolja kupovina i da li je ovaj model sony-a ok ili je neki dresh.Ako moze neki brzi odgovor posto bih sutra morao da kupim lcd :: Pozdrav.
Konačno da naletim da se negde pominje ovaj model tv-a. Znači nigde osim u Metrou nisam uspeo da nađem da se prodaje ovaj model,jedino na nekim nemačkim online prodavnicama.Bilo kako bilo ja ga kupio još letos. Ali od tada nisam zadovljan njegovom slikom,tačnije prijemom digitalnog tv signala.S obzirom da ima digitalni tjuner nabacio sam mu D3 risiver,ali ćorak, slika je očajna.Pogotovo kad gledam neke tekme,gde su boje malo jače i svetlije,slika je katastrofa,kao da ima neku mrežicu preko celog ekrana.Pokušao sam sa svim podešavanjima,ali ne vredi.Bojim se da ima očajan u sebi tv tjuner,pošto slika kad se pusti nešto sa dvd-a ili usb nije loša.
Je l imao neko sličan problem pa da mi kaže kako je rešio ili bar neko ko ima ovaj model tv-a?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.