Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Kućna tehnika
gaming projector
STRANA 1 OD 1
repsi gaming projector 17.09.2010. 22:10 T29482

status: user
broj poruka: 1276
ajde da vidim ako neko zna malo vishe da mi objasni neke stvari u ovoj sferi, sto vise informacija to bolje..apsolutno ne znam nista o projektorima, a mislio sam da mi drug za nekih pola godine donese projektor iz amera.. najmanje bi uzimao 720p a 1080p bi bilo super..ansi lumeni znace kontrast? koja je razlika izmedju DLP i LCD projektora i koji su bolji? kakva su pravila za daljinu od povrsine projektovanja? da li se mora koristiti platno ili moze na zid? odziv u ms-u isto kao i obicni lcd-i i koliko bi trebalo biti ? da li bi mi drug recimo mogao kupiti odma i lampu pa da imam kad ova izdahne? mozda bi trebalo da gledam marke koje su zastupljene i kod nas pa da mogu servis lakse odraditi..eto ono, pisite sta znate i ako imate iskustva jos bolje... ja bi ga razvukao sto vise.. gledao bi filmove na njemu, igrao ps3 i sportove (tv) upraznjavao..koje marke preporucujete? modele? i kolko bi para trebalo izdvojiti za taj sport? pisite uglavnom sve sto znate :)
hvala i lep pozdrav!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
recyclebin re 18.09.2010. 01:48 #245628

broj poruka: 98

to ti je skup sport, bez platna ne ide, a lampe su UKRV, bar kod boljih projektora,...

uzi sine plazmu!

repsi re 18.09.2010. 02:44 #245633

broj poruka: 1276
UKRV? nemoj skrtariti recima..
gadjao sam panny g20 ali kad sam video da se nakon 1000h rada gubi crna boja smorio sam se ko kifla u bazenu... i sam panny je priznao to tako da ono...
a sto se tice projektora nisu toliko skupi u ameriki...ocu reci daleko jeftiniji i bolji izbor nego kod nas za divno cudo..

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs