Kupujem TV od 32`, jer samo taj moze da stane u policu (ne zelim veci), pa me interesuje da li je LG 32LD650 za 62.000,00 din dobra kupovina ili za te pare moze nesto bolje?
Ima u metrou na snizenju telefunken, 36000, fullHD, bio 42, ja ga imam vec godinu dana, koristio sam ga kao monitor pola godine, slika je odlicna, prezadovoljan sam, dizajn mu je jedan od lepsih, mislim da nema potrebe da dajes tolke pare na tolicki tv. Za 32000 sto preteknu zbudzi komp, vise ce da ti znaci.
tv je extra la nema potrebe da uzimaš ni 100 hz ni full hd za 32 inca to je mala dijagonala nema razlike dal je full il hd HD ready. Ovo cisto jer možeš da uzmeš neki za 40 000 i uštediš 22 hiljade. Ponovo kažem tv je extra ako ti se svidi uzmi ga video sam ga i slika mu je stvarno dobra.
Ako prikacis na komp nema razlike izmedju fullHD i HD ready??? Hahahahahahahaha! Ako je za 32`` dovoljno 1366x768, onda za 24`` je taman 800x480!! Taman ko na mom telefonu xD
Nema razlike.. sta sve covek nece da cuje...
kidemaster, idi vidi do metroa ovaj tv, super je. Ako imas laptop sa hdmi, ponesi i probaj fullHd da vidis sta je slikica, ko čaša! Samo moraces da uradis overscan da dobijes fullscreen, ili ako nvidia, to vec ne znam kako ide, samo sam ati furao
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.