Ovako, uzeo sam ćaletu Sony mikro liniju, http://goo.gl/hIts , da povremeno sluša radio i kasete...Problem je to što se kasete čuju katastrofa, kao iz bunara(tj. prenaglašeni su niski tonovi, a srednjih i visokih skoro i da nema). Isto je sa kasetama starim 20ak god i sa novijim...Pa ako je neko imao sličan problem...da li da raklamiram ili.....hvala svima Fiat iustitia, et pereat mundus
Prvo obriši magnetnu glavu štapićem za uši i alkoholom. Onda podesi azimut glave preko šrafića na glavi. Ako možeš da pristupiš šrafiću dok ti kas radi onda je najbolje da pustiš nešto i podesiš prema zvuku.
Mnogo je bolje, očistio sam i malo pročačkao azimut...pre neki dan sam pustio kasetu za čiščenje glave koja je stara ko ja, to sigurno nije pomoglo, ostao je tanak sloj nečega na glavi...hvala još jednom Fiat iustitia, et pereat mundus
Ako si to skoro uzeo, bolje pronadji na netu pesme koje su na kasetama i narezi na CD. Ako si stvarno skoro uzeo liniju, onda nisi trebao da stelujes glavu.
Šta, nemaš srca da mu kažeš da je Tito umro? Ili, ne smeš da mu priznaš kako se nekažnjeno može ukrasti muzika u mp3 formatu? Ili i ti misliš da to može da sluša samo on, i da se ne može naći na net-u? Sad se pati sa tehnologijom koju su daaaavno prebacili u Kinu, a onda i zaboravili.... kao i flopi diskete, stvar je na izdisaju. Da ne zaboravim, i cd-r. Da polomiš noge da bi našao neki kvalitetan cd-r. Uložio si novac u propalu tehnologiju, jedino opravdanje je za one koji imaju nešto stvarno unikatno da prebace u digitalni oblik, ali i onda je najverovatnije jeftinije i bolje platiti nekom stručnom i opremljenijem da to prebaci fušareči u svojoj osnovnoj radnoj organizaciji, za svoje lične potrebe.... Izvini, ali pada mi na pamet samo `Alo `alo i Herr Flick sa Helgom, kako u romantičnoj večeri slušaju Hitlerove govore sa gramofona......
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.