Hvala, izgleda da nema. Google mi je izbacio nekoliko, uglavnom WEG CD/kasetofona, uz jednu erotsku pricu koja se zove upravo `Kasetofon`:
Gledam savrsenu guzu. Prodirem snazno u nju. Ulaksavam. Disem duboko. Pali me opasno njena pozadina. Uzbuden sam pa samo sto ne svrsim. Onda ulaksam. Naginjem se i ljubim je. Ljubim joj usne, lizem jezikom. Osecam i njen jezik. Onda opet gas dodam. Ona tako uzdise. Njisti kao poni kobila.
Vrlo tesko da ima negde da se nadje nov.Ne znam iz kog razloga trazis iskljucivo nov,ali pogledaj na limundu,ima nekoliko,ali u kombinaciji sa radiom,izgledaju dobro ocuvani. Nekada su bile one `lezece` varijante kasetofona koji su se koristili najcesce za snimanje razgovora,ja sam ih koristio za zx spectrum. Mozda da procesljas i buvljak,mozda ti se posreci.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: `Suvi` kasetofon, bez dodataka (CD plejer i sl.), gdje kupiti (nov)? :: :: Ima li, uopste, danas takvih uredjaja na trzistu :: :: Hvala :: :: ::
Ako od ovog nista ne pomogne Bubanj potok subota ili nedelja pa trazi nacices sve i svasta, i stari zx i c-64(sa kasetofonom ili disk jedinicom) i amigu itd...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.