Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Kućna tehnika
Gde ima(ako ima) da se gleda RTS1
STRANA 1 OD 1
simke000 Gde ima(ako ima) da se gleda RTS1 08.08.2010. 18:49 T28610

status: user
broj poruka: 504
Posto je DiGi tv ugasen(NAGRA 3) da li ima negde da se gleda RTS1?
Imam VANTAGE reciever (moze da se ukucaju kljucevi i te fore).
Hvala!!
Simke
Valjevo u srcu!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Antilohije VODJE 08.08.2010. 18:53 #235952

broj poruka: 688

http://tiny.cc/hwle1

simke000 Re: VODJE 08.08.2010. 18:55 #235953

Brate,eeee,bas ti hvala.Pa nisam valjda toliki bolid da ne umem na sajtu RTS-a da kliknem na SATELITSKI RTS koji nema nikakve veze sa RTS1 kanalom.
Pitao sam na satelitu gde ima,a ne na netu.
Hvala na brzom odgovoru!
Simke
Valjevo u srcu!!

::
:: http://tiny.cc/hwle
Antilohije oh, sorry 08.08.2010. 19:02 #235955

Onda probaj Readon TV Movie Radio Player (freeware), imas pored RTS1 jos 2-3000 programa :) sam azurira kanale

Probaj i Alex IPTV Media Center ali samo ako imas net od bar 2mbita jer ne moze da se smanji kvalitet pa secka...

a to za satelitki risiver, iptv i sl. ne znam, mislim da je nepotrebna i skupa stvar na ovu krizu

simke000 Re: oh, sorry 08.08.2010. 19:15 #235957

Hvala na brzom odgovoru,ali me NE INTERESUJE tv preko neta,brate nego satelitska antena+reciever=TV.
Pozz
Simke
Valjevo u srcu!!

:: Onda probaj Readon TV Movie Radio Player (freeware), imas pored RTS1 jos 2-3000 programa :) sam azurira kanal
:: Probaj i Alex IPTV Media Center ali samo ako imas net od bar 2mbita jer ne moze da se smanji kvalitet pa secka..
:: a to za satelitki risiver, iptv i sl. ne znam, mislim da je nepotrebna i skupa stvar na ovu kriz
offline71 re 08.08.2010. 20:09 #235972

broj poruka: 462
Ima na 16e i 39e ali to ne ide preko ključeva,tako da nema nigde,na žalost.Jedino ti preostaje cs,ako taj risiver može.

Gare87 Re: oh, sorry 08.08.2010. 21:41 #236007

broj poruka: 4700
evo da ti objasnim malo oko ip tv sto se tice cene
cena je skoro kao i kablovska samim tim sto imas i bonus kanala trenutno kao HBO i slicne, tako da za tu kintu je odlicna ponuda sa kvalitetnom slikom i nema nikakve veze satelitski resiver sa IP tv-om :))
sad nzm koliko se placa uvodjenje, dal moze da se uzme ip tv i na kompu i za tv, i dal zavisi od brzine neta kvalitet prijema, ali pretplata je ista ili mozda malo manja....

pozdrav

:: Onda probaj Readon TV Movie Radio Player (freeware), imas pored RTS1 jos 2-3000 programa :) sam azurira kanal
:: Probaj i Alex IPTV Media Center ali samo ako imas net od bar 2mbita jer ne moze da se smanji kvalitet pa secka..
:: a to za satelitki risiver, iptv i sl. ne znam, mislim da je nepotrebna i skupa stvar na ovu kriz
vladarko Re: Re: oh, sorry 08.08.2010. 21:58 #236017

broj poruka: 4228
@Gare87

Možda grešim, ali mislim da je Simke negde u D(eutschland), a VA mu u srcu. Mislim da tamo nemaju u IPTV ponudi i RTS1, ali šta ja znam...

Pozdrav!

Vlada

:: evo da ti objasnim malo oko ip tv sto se tice cene
:: cena je skoro kao i kablovska samim tim sto imas i bonus kanala trenutno kao HBO i slicne, tako da za tu kintu je odlicna ponuda sa kvalitetnom slikom i nema nikakve veze satelitski resiver sa IP tv-om :)
:: sad nzm koliko se placa uvodjenje, dal moze da se uzme ip tv i na kompu i za tv, i dal zavisi od brzine neta kvalitet prijema, ali pretplata je ista ili mozda malo manja...
:: pozdra
:: ::
:: :: Onda probaj Readon TV Movie Radio Player (freeware), imas pored RTS1 jos 2-3000 programa :) sam azurira kanal
:: :: Probaj i Alex IPTV Media Center ali samo ako imas net od bar 2mbita jer ne moze da se smanji kvalitet pa secka..
:: :: a to za satelitki risiver, iptv i sl. ne znam, mislim da je nepotrebna i skupa stvar na ovu kriz
Antilohije Re: Re: oh, sorry 09.08.2010. 01:13 #236038

Ej Gare, ma u redu je, govorio sam o troskovima, sad placas hardware ili pretplatu, po meni nepotrebni izdaci + gubljenje vremena + RTS zaglupljivanje. Ali to je samo moje misljenje, inace ne gledam tv skoro uopste, skinem sa neta kad me nesto zanima... a readon player ima i tv kragujevac, zajecar pa mozda i tv valjevo, sta li pustaju na tim televizijama? verovatno neke buzdovane lokalne politicare, pregled sta su radili preko dana, dal su prdnuli, slikali se ispred kakvih `radova` itd. Preslikano sa rtsa samo sto je ovamo `mali lav simba` koji gleda u nebo... A simke nek se okane iluzija i nek stvati da ni Valjevo a ni ostatak Srbije nisu u srcu nego u jednom drugom organu koji se rimuje...

:: evo da ti objasnim malo oko ip tv sto se tice cene
:: cena je skoro kao i kablovska samim tim sto imas i bonus kanala trenutno kao HBO i slicne, tako da za tu kintu je odlicna ponuda sa kvalitetnom slikom i nema nikakve veze satelitski resiver sa IP tv-om :)
:: sad nzm koliko se placa uvodjenje, dal moze da se uzme ip tv i na kompu i za tv, i dal zavisi od brzine neta kvalitet prijema, ali pretplata je ista ili mozda malo manja...
:: pozdra
:: :: Onda probaj Readon TV Movie Radio Player (freeware), imas pored RTS1 jos 2-3000 programa :) sam azurira kanal
:: :: Probaj i Alex IPTV Media Center ali samo ako imas net od bar 2mbita jer ne moze da se smanji kvalitet pa secka..
:: :: a to za satelitki risiver, iptv i sl. ne znam, mislim da je nepotrebna i skupa stvar na ovu kriz
simke000 Re: Re: Re: oh, sorry 09.08.2010. 20:20 #236218

Ne gresis,u Nemackoj sam vec 4 godine..Hvala!!
Simke
Valjevo u srcu!!

:: @Gare87
:: Možda grešim, ali mislim da je Simke negde u D(eutschland), a VA mu u srcu. Mislim da tamo nemaju u IPTV ponudi i RTS1, ali šta ja znam..
:: Pozdrav
:: Vlad
:: :: evo da ti objasnim malo oko ip tv sto se tice cene
:: :: cena je skoro kao i kablovska samim tim sto imas i bonus kanala trenutno kao HBO i slicne, tako da za tu kintu je odlicna ponuda sa kvalitetnom slikom i nema nikakve veze satelitski resiver sa IP tv-om :)
:: :: sad nzm koliko se placa uvodjenje, dal moze da se uzme ip tv i na kompu i za tv, i dal zavisi od brzine neta kvalitet prijema, ali pretplata je ista ili mozda malo manja...
:: :: pozdra
:: :: ::
:: :: :: Onda probaj Readon TV Movie Radio Player (freeware), imas pored RTS1 jos 2-3000 programa :) sam azurira kanal
:: :: :: Probaj i Alex IPTV Media Center ali samo ako imas net od bar 2mbita jer ne moze da se smanji kvalitet pa secka..
:: :: :: a to za satelitki risiver, iptv i sl. ne znam, mislim da je nepotrebna i skupa stvar na ovu kriz
VMARC Nema nigde. 09.08.2010. 21:18 #236237

broj poruka: 9420
Samo na cardsharing, a to ti se ne isplati. Bolje da ti neko uzme ovde TotalTV sa najjeftinijom pretpaltom i da ti doturi riseiver.
Ako imas SkyStar 2, ili neku DVB karticu, onda pojuri po forumima nekoga za kardsering, ali ponavljam, to ti se ne isplati. Bolje daj regulare 10 evra mesecno za TotalTv i bar imas more nasih kanala. Ako ti je odgovarao Digi, mozes i njega da uzmes, ali brate mnogo su lesh... Total je za njih izmislio i satelit i televiziju.

Bayerische Motoren Werke

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs