1.u stanu imama kablovsku,koju nameravam gledati na novom komp.interesuje me koju tv karticu uzeti i sta je bitno pri izboru iste. 2.Planiram uskoro uzimati i Tv lcd prijemnik-sad gledam da su sa DVB-C skuplji u principu za 200 eurod onih koji to nemaju ,e sad moguli ja uzeti tv bez DVB-C a uzeti neki digitalni resiver da mi zamenjuje tu DVB-C funkciju Tv jer oni su oko 50 eur(kod mog provajdera) 3.koji dig.resiver predlazete i zasto(kablovska je tv- elta kabel-r.srpska) 4.mogu li povezati taj buduci resiver sa tjunerom u buducem komp.pa gledati digitalnu kablovsku na monitoru. Ispravite me ako sam sve krivo poslozila u mojoj glavi.
LG 32LD450 LCD 32` TV, DVB-T/C MPEG4, 1920x1080, 4.0ms, DC 60.000:1, 500cd/m2, 2 x10W, Full HD, 24p Real Cinema, MPEG-4 Decoder, 3xHDMI, Dig.Audio Out-Optical. 2xScart, S-Video In, HDMI In, Component In+Audio, Headphone out Cena ti je oko 560 eura i imas ga u Banja Luci( mana mu je sto nije na 100 Hz ili 200 HZ, pa kad gledas brze scene ima zamucivanja ekrana, tj. duhova. LG 32LD750 LCD 32` TV, DVB-T/C MPEG4, 1920x1080, 2.2ms, DC 80.000:1, 200Hz, 500cd/m2, 2 x10W, Full HD, 24p Real Cinema, MPEG-4 Decoder, 3xHDMI, Dig.Audio Out-Optical. 2xScart, S-Video In, HDMI In, Component In+Audio, Headphone out Ovaj je na 200 Hz i ima perfektnu sliku, ali nema USB prikljucak , kako bi mogla da gledas .mkv i .avi fajlove preko uSB diska, uostalom, kao ni prvi. Cena je 740-780 eura u Banjaluci. Inace, dosta novijih modela za 2010 nema DVB-C dekoder, a zasto je tako nisam siguran, tako da ne zelim da polemiseo o onom sto ne znam. Sto se tice TV kartice, a da ima DVB-T/C dekoder, moraces da se strpis, jer Leadtek planira da izda nove revizije kartica sa dekoderom. Cena ce biti za najjeftinije modele od 70, pa do najskupljih od 400 eura. Ako zelis samo karicu za prijem za sada, onda je preporuka za pod WinXp-om Leadtek Expert-om, koji mozes naci na oglasima od 15-25 eura. Ako zelis da koristis pod Win7 i buducim OS-ovima od MS-a ili pod Linux-om, preporuka je za AverMedia HD PCI-E x 4 sa hardverskim dekoderom za obradu signala. Daje jako kvalitetnu sliku, mada sa malo ispranim bojama i ima DVB-T/C dekoder. Njena cena je u Sarajevu oko 90 e. Ne govorim ti koje su cene u Srbiji, jer su ovdje malo nize, za ono sto ti trazis. Srecno u odabiru.
ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA
:: Zemo care ocemo da pocnemo? :: :: :: :: :: Lala 4ever! :: http://spedr.com/4tb3 :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: ne budi bezobrazan,uplasices jednu od retkih devojaka na forumu :: :: :: :: ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA ::
trebaju mi sve informacije dostupne.15 avgusta eto mene u bg.kupujem sve redom,popravljam laptop(ako bude moguce),kupujem konfiguraciju + monitor,uzimam neki laserski printer u boji,i verovatno tv lcd lg .Pa na granicu pokusati vratiti pdv...Uh optimisticno....svima koji daju pametne prodloge za sve moje postove puno hvala....ostalima ,ma nisu ni oni losi i njima hvala
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.