6735s je serija koja se u zadnje vreme ubedljivo najviše kvarila, na servis nam je došlo neverovatno mnogo primeraka u garantnom roku, jako su se loše pokazali. Sa njom je bilo problema od samog početka - loše izvedeno hlađenje, pregrevanje, crkavali i procesori i matične ploče. Ni neprijatelju ga ne bih savetovao. Ovi nisu nešto pismeniji, DOSTA su pismeniji, makar što se kvaliteta tiče :)
S druge strane prodali smo veću seriju 4510 (intel varijanta) i NI JEDAN JEDINI se nije vratio na servis, skroz neočekivano za jeftinu seriju. Bilo je i par 4515s koji su nam došli na servis i svima je bio isti kvar - optika, tj. DVD.
Ono što mi se ne sviđa kod 4515s je što ima piano finiš, otisci prstiju se po njemu vide sa kilometar, a i dosta je nezgodan za servis - čitaj malo se teže sastavlja/rastavlja. U svakom slučaju, ako ga kupuješ obavezno uzmi HP Care Pack, tj. produženje garancije sa 1god na 3god. Mnogo znači.
tek sam sad pogledao o kom laptopu se radi, imao sam dodira sa njime, i mogu reci da sam se odusevio, tasterima, funkcionalnoscu, radu, itd...i nema glupi gloss materijal..
:: Imam u ponudi taj laptop, neisplanirano mi je ispao... Nisam uopste razmisljao o kupovini laptopa, pa ono cisto da pitam kakav je.. :: :: Ja malo promasio grupu:) otisao u Kucnu tehniku, tek sada sam vido, jutros sam na brzaka ispisao, dok sam se spremao za pos :: :: ::
Uzeo bih za sebe malo bolji laptop da mogu da igram bar neke igrice posto neki period necu biti kuci pa sam razmisljao i odluceo se za jednog od ova dva:
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.