Da li moze SONY PS2 da cita normalne dvd filmove nase, kupovne da pusta titl i ostalo, znaci da zameni dvd player kucni?! Nerviraju me ovi kucini playeri pa rekoh imam nesto povoljno da uzmem PS2 njega da stavim i da gledam filmove (gledao bi vise sa usb-a posto to znam da moze) nego me interesuje da li moze sa dvd da ih pusta posto imam dosta veliku kolekciu filmova... Naravno moze neko i nesto da doda :D posto nisam bas upoznat sa konzolama, cak nikad nisam igrao ni PES na sony-u :D
Pusta DVD bilo koji. Moze i divx, ali ne moze bas svaki. Najbolje pusta Divx 3.11 i Xvid, ali starije verzije. Ja sam morao, da bi ortak gledao Divx, da reenkodujem u 3.11 neke filmove, jer jednostavno nije hteo da ih pusti. Takodje nece da pusta Divx koji u sebi ima AC3 zvuk.
update firmwera/biosa ili sta vec bi mozda resio problem sa novim verzijama i poboljsao kompatibilnost, ali ne znam kako to ide sa cipovanim sonijima .)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.