Da li neko mozda zna da li je moguce na neki nacin otkloniti senku (zig) koji ostaje na plazma televizorima kada isti `duze` vreme prikazuje istu staticnu sliku?
Ja konkretno imam Samsung PS-42B430, i posto gledam uglavnom jedan kanal, u uglu se pojavio `vodeni zig` logotipa tog kanala. Nije jako upadljivo, ali kad znam da je tu vidim ga.
I trebalo bi samo da nestane. Ti mozes samo da pustis nesto drugo a ne taj kanal i da proveris da li ti je ukljucen pixel shifting u podesavanjima i ako jeste stavi ga da pomera za veci broj pixela... Poz
:: Pa sta mislis zasto su plazme otisle u pm :: Plazma 42 inch-a nova sa garancijom 280e,pun net takvih oglasa :: :: Lala 4ever! :: http://kiwi6.com/file?id=99wgdbqzt :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: Ne bih se složio sa time ! Ja imam Panasonic plazma tv tačno 5 godina, i nemam nijednu senku !! Uvek treba gledati kvalitet, a ne samo cenu. Slika je uvek bolja na plazma televizorima od LCD-a, ako se gleda kablovski program, što je u najviše slućajeva, a o satelitskom programu da i ne govorim. Ali po meni isključivo Panasonic pravi kvalitetne plazme, sve ostalo je fušeraj. Komšija mi ima LG-ov , i njemu se pojavila senka. Nisu uzalud jeftiniji od Panasonica. Kolko para, tolko muzike... :: :: ::
Pa ne moras,niko te ne tera. Samo nemoj zaboraviti cinjenicu da je prikaz slike bolji nego kod LCD-a,da nema odziv kao i monitori(crt) sa katodama a opet se prodaje za dz i ne proizvodi vise - Pitam se sto - HM???
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Ne bih se složio sa time ! Ja imam Panasonic plazma tv tačno 5 godina, i nemam nijednu senku !! Uvek treba gledati kvalitet, a ne samo cenu. Slika je uvek bolja na plazma televizorima od LCD-a, ako se gleda kablovski program, što je u najviše slućajeva, a o satelitskom programu da i ne govorim :: Ali po meni isključivo Panasonic pravi kvalitetne plazme, sve ostalo je fušeraj. Komšija mi ima LG-ov , i njemu se pojavila senka. Nisu uzalud jeftiniji od Panasonica :: Kolko para, tolko muzike.. :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.