Izvinjavam se što otvaram dve slične teme u nekoliko dana(mada, realno, spamuje se na sve strane). Naleteo sam na ovu klimu, u dotičnoj rednji je skoro 8k jeftinija nego kod konkurenata sličnog imena. Da uzimam? http://ser.kkelectronics.com/product_detail.php?product_id=09037754
E, dok ti tu palamudiš šta da kupiš, mi se plasirali u jesen, direktno, bez kvalifikacija.... vidiš li kakvo je vreme??? Pa prodavaće ih i za još manje para, nema leta ove godine. Vidi bolje kako su poskupeli gumeni čamci, kajaci i čizme.... bem` ti leto i fudbalsko prvenstvo...
Imam isti model i prezadovoljan sam. Dve godine me hladi (mada je ove godine nije nisam mnogo palio). Hladi mi dnevnu sobu sa kuhinjom ~35m2. Kad otvorim hodnik, wc, kupatilo i spavacu sobu rashladi mi skoro 70m2 (nisam pristalica extremne hladnoće, uvek je podesavam na 5C-7C nize temperature nego sto je napolju) Ne znam kako rade druge klime slicne po ceni, ali ova pocinje u roku od minut da izbacuje hladan vazduh, bez mnogo buke. Probali smo i dogrevanje u prelaznim periodima i sve to radi kao svajcarski sat. Nisam probao opciju DRY AIR, pa o tome ne znam sta da ti kazem.
NAJBITNIJE: Kad sam se lomio između Samsunga i Panasonica slicne cene, preporucili su mi je serviseri (nisu imali ni jednu ozbiljnu intervenciju, nahvalili su kompresor, a za Samsung jesu izlazili na teren i to više puta...) i procitao sam brdo foruma, gde je velika većina hvali
ajde bre pisko, ne sviraj, bice leta, bice sunca, nemoj da baksuziras :)
:: E, dok ti tu palamudiš šta da kupiš, mi se plasirali u jesen, direktno, bez kvalifikacija.... vidiš li kakvo je vreme??? Pa prodavaće ih i za još manje para, nema leta ove godine. Vidi bolje kako su poskupeli gumeni čamci, kajaci i čizme.... bem` ti leto i fudbalsko prvenstvo.. :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.