Treba mi dvd/dvix player,ako moze da ima i vhs do nekih 100 eura max,ali takodje bi i zvucnike pa ne znam da li je bolje da dodam jos nekih 110 eura i kupim sistem koji ima svoje zvucnike,ili je bolje da uzmem zasebno dvd player i zasebno zvucnike pa da ih povezem?Pre porucite neki dvd(i zaseban i sa zvucnicima),a ja sam razmisljao da kupim zvucnike Genius SW-HF5.1 5000 i jos neki dvd,jel to ok ili ima bolje?
Ja sam nakacio ovaj DVD sistem sto posedujem na komp i ne odvajam se od njega dok neko ne da realnu cenu za njega. Znaci, kao sto sam ti rekao u pitanju je Quadro DVD HT-1068 Divx sa sopstvenim zvucnicima od 70W RMS-a. Fino radi pod prologic systemom i ima fin dubok zvuk, i sasvim odlicno funkcionise kao 2.1 sistem pod PC-om. DVD nisam nikada ni upalio kod njega, radio takodje. Znaci hvata prasinu jer ja vec posedujem dvd plejer. Grota da radi samo kao sistem zvucnika, jer je u stanju mnogo vise. Ima jos oko 19 meseci garancije. Cena 90e ili 7000 din.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.