Model tv je Samsung LE37A. Parputa mi se desilo da tv radi po nekoliko sati i da se samo odjedanput ugasi slika bude samo crno a zvuk nastavi da radi! Znaci radi radi radi i samo odjedanput crno isto je kao kad se ugasi, nije da nestane slika a da u pozadini radi osvetljenje crnog vec se apsolutno ugasi!!! Kad ga ostavim 10ak min iskljucenog on kasnije nastavi da radi normalno! Sta moze biti? Da se ne pregreje mozda od ovih vrucina posto radi dosta 7-8-10h dnevno!
Teraj ti to u serivs. Znam da je SP u fudbalu, ali ako nešto može da me iznervira, to je kad tehnika zakazuje. Samsung kao firma je uvek kuburila sa elektronikom, a s obzirom na ove vrućine, to može ali ne mora biti uzrok. Koliko dugo se to već dešava i koliko je star TV?
Onda bih rekao da je do temperature. Sačekaj još par dana, analiziraj situaciju, pa ako i dalje bude problema, onda ga teraj. Ja bih tako uradio. Nadam se da će se javiti neko stručniji.
Be the change you want to see in the world.
:: Desava se vec par dana i to samo kad duze radi. A kupljen je prosle godine u martu :: :: ::
Slican sam ja problem imao prosle godine popravka je bilo oko 1000 din al nistam hteo da nosim u servis i radio je tako 1g i posle je totalno riknuo i naravno morao sam da puknem 5000 din za popravku.Savet je nosi to dok je sveze nece puno da te kosta jer kad totalno rikne ima da ti se isplati da kupis nov tv a ne taj da popravljas, jos bolje ako je u garatnom roku.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.