Treba u qci da se uzima novi pa da se raspitam sta valja, dajte nekoliko modela, zbog cena...:) Treba mi da je Full HD posto mi treba dijagonala 82 cm, to je valjda 32 inca pa mi je glupo da uzimam samo 720p za toliki TV...gledala bi se normalna kablovska+kacio bih komp na to non-stop zbog filmova :)) Hvala unapred. PoZ
Pa ja se vodim nekom idejom ako je vec toliko velik, daj da bude full, jel moze nesto da smeta or something ili...?
========== Kolac u tiganju?!?! NEMOGUCE!
BLEJA:)))
:: 720p za 32 inča je dovoljno. Razlika bi bila vidljivija tek na 37 inča.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: ::
Ne moze nista da smeta ali zaista nema nikakve svrhe fullHD na 32`. Da bi video sve detalje jednog HD filma na toj dijagonali u fullHD-u, moras da budes prikovan uz tv na pola metra, metar.
Sve zavisi koliko para planiras da izdvojis. Generalno sigurno jedna od najboljih kupovina tv-a trenutno ili ti dobijeno za ulozeno je LG LH2000 za 32` a ako se ide na vecu dijagonalu onda LH3000.
:: A sada neka isqstva ako imate...sta valja, ima milion na nekim akcijama pa moram da pitam...Cuo sam da izbegavam Samsung ali pojma nemam...?? :: :: :: ========= :: Kolac u tiganju?!?! NEMOGUCE :: :: BLEJA:)) :: :: ::
***************************** Besposlen pop i goveda krsti...
:: Sve zavisi koliko para planiras da izdvojis. Generalno sigurno jedna od najboljih kupovina tv-a trenutno ili ti dobijeno za ulozeno je LG LH2000 za 32` a ako se ide na vecu dijagonalu onda LH3000 :: :: :: :: A sada neka isqstva ako imate...sta valja, ima milion na nekim akcijama pa moram da pitam...Cuo sam da izbegavam Samsung ali pojma nemam...?? :: :: :: :: :: :: ========= :: :: Kolac u tiganju?!?! NEMOGUCE :: :: :: :: BLEJA:)) :: :: :: :: :: ::
Ovo deluje totalno OK. Rekao sam mojima da imam preporuq za jedan...je l` postoji nesto sto treba da izbegavam, neka firma konkretno? I da li postoji/treba/moze da se radi tamo onaj test, mrtvi pikseli i tako to...?
========== Kolac u tiganju?!?! NEMOGUCE!
BLEJA:)))
:: :: LG 32LH3000, sjajan fullHD 32` TV za razmnu cenu :: :: **************************** :: Besposlen pop i goveda krsti... :: :: :: Sve zavisi koliko para planiras da izdvojis. Generalno sigurno jedna od najboljih kupovina tv-a trenutno ili ti dobijeno za ulozeno je LG LH2000 za 32` a ako se ide na vecu dijagonalu onda LH3000 :: :: :: :: :: :: :: A sada neka isqstva ako imate...sta valja, ima milion na nekim akcijama pa moram da pitam...Cuo sam da izbegavam Samsung ali pojma nemam...?? :: :: :: :: :: :: :: :: :: ========= :: :: :: Kolac u tiganju?!?! NEMOGUCE :: :: :: :: :: :: BLEJA:)) :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Imam jedan 32LH3000 i sve zavisi od velicine sobe...
13.06.2010. 11:28
status: user broj poruka: 7769
Konkretno ovi televizori se gledaju sa manje udaljenosti i daleko vise osvetle sobu. Ako ti je soba veca od 3x3 m onda ipak uzmi neki 42 on ti je jedno 10k dinara skuplji ali znaci.
Ono sto je bilo ranije za CRT TV gledanje sa udaljenosti dijagonala x 7 kod ovih novih je jedva 2-2.5x.
Spremi se na debeljuskaste ljude posto je slika uglavnom razvucena sa PAL na Full HD format (mada ima i nekih kanala koji su izvorno u 16:9 formatu, arena sport, ESPN i jos par komada), ako se pretplatis na HD kanale to je sjajno posto ces videti sta je kvalitet. Inace pomenuti 32LH3000 ima 50Hz i ja ti ipak preporucujem da se otvoris malo vise kako bi uzeo neki model od 100Hz (ali pravih a ne simuliranih) razlika je primetna.
Raspitaj se jos malo pogledaj neki LH4000 model mada nisam proveravao koliko Hz on ima ali cini mi se da mu je otkljucan DivX i HD plejer tako da vredi doplate nekih 15% vise u odnosu na LH3000, ali nemoj me drzati za rec jer od kad sam kupio ovaj moj LH3000 nisam gledao ostale.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.