Jedva čekam reklame domaćih operatera: `Ekskluzivno u našoj ponudi, Kita od Sony Ericssona!!!!`
Izraz lica na ljudima kada stavljas ruku u dzep i kazes samo da izvadim Kitu - neprocеnjivo!
Mislim da mi je Kita negde ispala iz džepa. Kita, malo upotrebljavаna (skoro k`o nova!), prvi vlasnik. 150 Evra. Pokvarila mi se Kita... Imam novu igricu za Kitu... Prazna mi je Kita...
Ne diraj mi Kitu...
Evo ti moja Kita...
Ovo je prava Kita... Kita mi se blokirala... Imaš dobru masku za Kitu... Pozajmi mi Kitu na kratko. Ovlažila mi se Kita i više ne radi...
`Mozete svoju Kitu slobodno da gurnete u svoje doope`! (provajderima koji su ti uvalili Kitu sa pospejd-om, pa `zaboravili` na ono na sta su se obavezali ugovorom)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.