Interesuju me 2 stvari koje nisam uspeo da izguglam, 1. koliki je kontrast na ovom TV-u ? Gde god sam nasao pise samo High contrast (sta god to znacilo) 2.Kako da gledam analognu kablovsku ako TV ima samo digitalni tjuner ?
Za kontrast ne znam, ali nemoguce da nema analogni tuner. Pogledaj malo u opcijama.
Idi na `Menu`, pa na 3. stavku, `kanal` cini mi se, a onda tu imas `auto memorisanje`, `rucno memorisanje` i td., a tu imas da biras digitalni ili analogni...
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
:: Interesuju me 2 stvari koje nisam uspeo da izguglam, :: 1. koliki je kontrast na ovom TV-u ? Gde god sam nasao pise samo High contrast (sta god to znacilo :: 2.Kako da gledam analognu kablovsku ako TV ima samo digitalni tjuner :: :: Unapred hvala
Svaki TV ima analogni tjuner, zbog primanja zemaljskih kanala koje mogu su u analognom i digitalnom obliku (DVB-T). Ako hoces da gledas digitalnu TV preko kablovske(DVB-C), TV mora da ima DVB-C tjuner. Tako da TV je kompletan sa Analog/DVB-T/DVB-C tjunerima. Ali kod nasih kablovskih provajdera moras da uzmes DVB-C box, jer niko od njih nema Ci karticu pa da je ubaci u TV, bez dodatnog DVB-C box-a.
da li neko zna kakvi su ovi televizori, da li je to neka niza ili srednja klasa, kako su se pokazali...sv itestovi koje sam nasao su na skandinavskim jezicima a video sam da su ga na testfreaks ocenili 9 od 10
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.