E ovako, sestra i zet kupili doticni TV koji izmedju ostalih prikljucaka ima i USB sa koga se mogu pustati mp3 i jpeg fajlovi. Prodavac im je rekao da je moguce sa fleske pustati i filmove ali kad se ubaci fleska on ne nudi tu opciju, vec samo za muziku i slike. Prodavac je takodje rekao da neko mora im otkljuca tu opciju, pa ja sad pitam,kome da se obrate za tako nesto. Da li to moze da resi novi `firmware` i kako ga ubaciti? U pitanju je ovaj tv http://www.lg.com/rs/tv-audio-video/televizor/LG-plazma-tv-42PJ350.jsp
Upravo uputstvo koje sam koristio da `polupam` USB mog LG L32LH3000.
@gogi1 Koliko ja vidim, ljudi su uspevali da ubace svež firmware, ali i dalje nije bilo traga od DivX playback-a Šta da ti kažem, Googlaj LG 42pj350 USB Unlock +DivX.....
Lepo pise i pricali su mi ljudi koji su to vec radili... Ponavljam: Ako vas tv nije na listi, ne pokusavajte ovo, sje***te vas tv!!!! Sacekaj javice se neko iskusniji sa njegovim predlogom,bolje ostavi kako jeste!
Koliko je meni poznato, da bi bilo koji LG pustio film preko USB-a potrebno je uci u njegov servisni mod, a to moze samo u nekom ovlascenom servisu. Naravno, da treba da ga ostave u njemu kako bi mogao kada vratis TV kuci i ti da pustas preku USB-a filmove.
Tako je a to se moze postici preko mobilnog telefona mislim na ulazak u servisni meni, neka Nokia sa IR. Najiscrpnija tema na srpskom o ovoj tematici je na bench forumu, i ne moras biti clan foruma da bi procitao celu temu. Doduse tamo se govori uglavnom o LCD tv ali je to manje vise isto mislim na maticne ploce samog TV-a.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Koliko je meni poznato, da bi bilo koji LG pustio film preko USB-a potrebno je uci u njegov servisni mod, a to moze samo u nekom ovlascenom servisu. Naravno, da treba da ga ostave u njemu kako bi mogao kada vratis TV kuci i ti da pustas preku USB-a filmove :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.