Na zalost, ne moze nista konkretno da mi kaze zato sto on radi administraciju vezanu za internet, a digitalna televizija je drugi sektor, nezavistan od njih... tako da se i dalje nista ne zna.
E sad, video sam da na ikomovom sajtu u ponudi digitalnih paketa pise za osnovi (mega) paket da je obavezan, sto me nekako navodi na zakljucak da ga nece zakljucavati, jer da planiraju da ga zakljucaju ne bi morao da bude obavezan paket vec bi mogli da se uzmu paketi po izboru. Na primer neko nece mega paket nego HBO,Cinemax,Pink, ArenaSport itd... ali ako se uzima bilo koji paket od navedenih, mora da se uzme i Mega... i zato milsim da se nece zaklucavati uopste mada je to samo moje misljenje. Sa druge strane, ako ne zaklucaju Mega paket, bilo ko sa LCD televizorom koji ima DVB-C tuner, moze bez porblema da gleda mega paket, bez ikakve kartice ili CAM modula. I opet nista nije jasno ko po obicaju:) ako neko ima neki info nek se javi, pa makar i na private, ako ne zeli da kaze na forumu. DušanNastić Beograd,
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.