Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Kućna tehnika
Ikom Digitalna
STRANA 1 OD 1
NDSystem Ikom Digitalna 06.05.2010. 12:37 T26563

status: user
broj poruka: 209
Ima li neko informaciju da li FTA kanali ostaju FTA, to jest da li ce se uopste zakljucavati ili ostaju nekodirani.

Dušan Nastić
Beograd,
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Stripy Re 06.05.2010. 16:23 #210889

broj poruka: 4163
Eve ti mail

NEMOJ NA SILU, UZMI VEĆI ČEKIĆ

savatije molim za isti mail...na pm 06.05.2010. 17:12 #210898

broj poruka: 1121
hvala u napred

Stripy Re: molim za isti mail...na pm 06.05.2010. 17:51 #210914

broj poruka: 4163
Dule mi je kućni prijatelj i dao sam mu broj telefona mog rođaka u Ikom-u tako da ne mogu da ti izađem u susret. Sorry.

@Dule
Kad dobiješ informacije vezane za ovo obelodani u temi tako da i drugi mogu da nađu odgovor na ovo pitanje

NEMOJ NA SILU, UZMI VEĆI ČEKIĆ

:: hvala u napre
::
NDSystem Sad dodjoh kuci... 06.05.2010. 21:30 #210958

Hvala za rodjaka i telefon:) Zvacu ga sutra, pa stavljam informaciju ovde.

Dušan Nastić
Beograd,

NDSystem Zvao sam coveka. 07.05.2010. 17:48 #211150

Na zalost, ne moze nista konkretno da mi kaze zato sto on radi administraciju vezanu za internet, a digitalna televizija je drugi sektor, nezavistan od njih... tako da se i dalje nista ne zna.

E sad, video sam da na ikomovom sajtu u ponudi digitalnih paketa pise za osnovi (mega) paket da je obavezan, sto me nekako navodi na zakljucak da ga nece zakljucavati, jer da planiraju da ga zakljucaju ne bi morao da bude obavezan paket vec bi mogli da se uzmu paketi po izboru. Na primer neko nece mega paket nego HBO,Cinemax,Pink, ArenaSport itd... ali ako se uzima bilo koji paket od navedenih, mora da se uzme i Mega... i zato milsim da se nece zaklucavati uopste mada je to samo moje misljenje. Sa druge strane, ako ne zaklucaju Mega paket, bilo ko sa LCD televizorom koji ima DVB-C tuner, moze bez porblema da gleda mega paket, bez ikakve kartice ili CAM modula. I opet nista nije jasno ko po obicaju:) ako neko ima neki info nek se javi, pa makar i na private, ako ne zeli da kaze na forumu.
Dušan Nastić
Beograd,

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs